Cupcake with Two CandlesNagy nap ez a mai! Ma két éves a Napi Boldogság – pontosan két évvel ezelőtt született meg az első bejegyzés. 🙂

Azóta már túl vagyunk egy boldog születésnapon, ma pedig a második gyertyát fújhatom el a blog (képzeletbeli – lásd utóirat) tortáján.

Mennyi minden történt egy esztendő alatt, s mégis milyen gyorsan elszállt ez az év!

Tavaly ilyenkor már tudtam, hogy gyökeres változás áll be az életemben, de a blogon ez még nem volt publikus. Nagyban törtem már a fejem, hogy mi is történik majd a Napi Boldogsággal, ha megszületik a harmadik manó a családba.

Neked akkor adtam hírül, mikor megkaptuk a hírt, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Ezek után nem sokkal kiderült, hogy az információ téves, és két fiú után egy kislány érkezik hozzánk! Az első „sokk” után volt is nagyon öröm – néha még most sem tudjuk elhinni, hogy itt van velünk egy kisleány ebben a fiús csapatban! 😉

Teltek-múltak a hónapok – nem is lassan – és elérkezett az augusztus, amikor rövid időre búcsút vettem Tőled, hogy augusztus 26-án megszülethessen a mi (harmadik) szemünk fénye, Tökmag.

Az életem valóban megváltozott, hiszen innentől még kevesebb időm jutott a blogra, mint eddig, ugyanakkor megsokszorozódott a napi örömök száma. Ebből kifolyólag sokszor került terítékre a VasárnaPillanatokban az anyaság témája.

Azonban nemcsak a magánéletben, hanem a bloggal kapcsolatban is rengeteg pozitívum történt az elmúlt egy év folyamán.

Nem sokkal a szülés után érkezett felkérés egy biztosító képviseletétől, hogy írjak pár szponzorált bejegyzést, melynek nagyon örültem. Egyúttal azt a fantasztikus lehetőséget kaptam, hogy interjút készíthettem Illés Fanni úszó paralimpikonnal, amire mérhetetlenül büszke vagyok. 😀

Mikor elfogadtam a megbízást, úgy döntöttem, hogy az első bloghoz kapcsolódó honoráriumot mások boldogságának szentelem – így az egy súlyos beteg gyerekeket támogató szervezethez jutott adományként. ♥

Ezután csupán egy hónappal érkezett felkérés az egyik kereskedelmi csatornától, hogy bizonyos időközönként szívesen látnának reggeli műsoruk vendégeként. Bevallom őszintén, hogy a felkérés nemcsak nagyon meglepett, hanem fel is villanyozott.

2 évesHosszas tépelődés után azonban úgy döntöttem, hogy nem vállalom a felkérést, ugyanis mostanában sem időm, sem energiám nincs arra, hogy további elkötelezettségeknek tegyek eleget.

Csupán akkor működött volna a dolog, ha a bloggal kevesebbet foglalkozom – ennek viszont nem sok értelmét láttam, hiszen a Napi Boldogság és annak olvasói sokkal fontosabbak számomra, mint bármilyen tévéadás. Ettől függetlenül nagyon értékelem, hogy rám gondoltak! 🙂

A pozitív eseményeknek még itt sem szakad vége!

Elképesztő, de igaz: a Napi Boldogság Facebook kedvelőinek tábora mára már tekintélyes 5843 főre duzzadt (a bejegyzés megírása időpontjában)!

A blog elindulása óta több mint 311 ezer egyedi látogató volt kíváncsi rám, és 604 bejegyzéshez pontosan 1234 (vicces szám!) hozzászólás érkezett. Hát, nem csodálatos?!

Ezeket a (számomra legalábbis) fantasztikus eredményeket nem érhettem volna el, ha nincs a Pozitív Nap, mely folyamatos támogatást nyújt a blog számára. Ezúton is köszönet a megosztásokért és a blog ajánlásáért – én is ajánlom Neked a pozitív hírek oldalát, melynek lelkes olvasója vagyok.

Az utóbbi egy év folyamán mindezen sikerek ellenére a legszívesebben mégis az olvasói hozzászólásokra és levelekre emlékszem vissza. Minden egyes pozitív hozzászólás, dicséret megerősít abban, hogy jó, amit csinálok, és érdemes folytatnom.

Igaz, hogy mikor megnyitok egy-egy levelet, a mai napig felgyorsul a szívverésem, mert nem tudom, hogy az adott e-mail vajon pozitív vagy negatív töltetű lesz-e?

Szerencsére az esetek többségében több a pozitív olvasói vélemény, sőt, csodálatosan kedves üzenetek érkeznek a postafiókomba. Egy-egy ilyen levél valósággal bearanyozza a napomat és hihetetlen optimizmussal tölt föl. 🙂

Így hát, nem győzöm újra és újra megköszönni, hogy vagy, hogy olvasol, és nagyon örülök, ha egy picikét is, de hozzájárulhatok a napi boldogságodhoz! ♥

Most pedig következzen egy kis összefoglaló a múlt év legolvasottabb bejegyzéseiről!

18

15 adventi koszorú a könnyűtől a nehézig!

20

30 fantasztikus őszi asztaldísz

lufik

5+1 módszer, mely 5 perc alatt felvidít

10 dolog amit imadok benned

30 s.k. ajándék a szerelmednek

Picture-of-Cute-Dog-Bring-a-Red-Rose-Flower-HD-Wallpaper

15+1 gyors módja, hogy boldoggá tegyél valakit

vampire

Boldogságterv #42: Óvakodj a boldogságvámpíroktól!

Nelson-Mandela-wallpapers

A 10 leginspirálóbb idézet Nelson Mandelától

most

10 tipp a halogatás ellen

Love-Heart-Balloon-Wallpaper-Iphone

Miért jó, ha rossz napod volt?

b3 nb

60 év emlékei

Bár minden bejegyzés szívvel-lélekkel született, mégis volt még sok olyan, mely különösen közel állt hozzám:

help2

Ez a videó, mert nagyon meghatott és elgondolkodtatott: Te is lehetsz hős!

vas pill 96

Ez a VasárnaPillanatok, mert a karácsony az év legszebb időszaka, és mert imádtam a fotót, amit sikerült a három karácsonyi manó lábáról készítenem 😉

pillecukros

Ez a „csináld magad” projekt, mert rengeteget dolgoztam rajta, és szerintem nagyon szép lett: Forró csoki parti!

mother

Ez a kis karácsonyi “mese”, amin nagyon elérzékenyültem: Böjte Csaba tollából

IMG_1396

Ez az s.k. ünnepi inspiráció, mert olyan jó volt tesóm esküvőjére készülni vele: Így csinálj fotókabint!

apa és baba

Ez az “elgondolkodós” bejegyzés, mert úgy gondolom, hogy ez a boldogság talán legfontosabb alappillére: Most van most!

Neked volt kedvenced? Milyen típusú bejegyzéseket kedvelsz legjobban a blogon?

Ui.: A születésnap alkalmából arra készültem, hogy sütök valami finomságot, de be kell, hogy valljam, ez az ötletem pár nappal ezelőtt kútba esett, mikor a csúnyán köhögő Nagymanó és Kismanó itthon maradtak velem. Azóta ugyanis szinte semmi időm nem volt foglalkozni a bloggal, és a mai bejegyzés is csupán annak köszönhető, hogy szépen javult az állapotuk, és megint mehettek oviba.

Ebből kifolyólag ma sütögetés helyett inkább összeszedem magam – és a gondolataimat! – hogy holnap egy kis meglepetés bejegyzéssel rukkolhassak elő, mely a Napi Boldogság 2015-ös évéről szól majd. 🙂

 

Addig is szeretettel ölel: Aláírás

Első két fotó forrása: innen és innen. A többi forrása a hozzájuk tartozó bejegyzésekben található.

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“Két éves a Napi Boldogság!” - 10 hozzászólás

 1. Gratulálok és még nagyon sok blog szülinaphoz szeretnék gratulálni! Nomen est omen: az írásaiddal felhívod a figyelmünket a “napi boldogságokra”.
  Nekem a Boldogságterv és a Vasárnapillanatok a személyes kedvenceim. 🙂
  Sok sikert és örömöt a továbbiakhoz!

 2. Kedves Anni!

  További sok-sok boldog szülinapot szeretnék kívánni a Napi Boldogságnak! És minden szépet-jót Neked!
  Még nem túl régóta követem az oldaladat, de máris nagyon tetszik! Inspiráló, sokrétű és szép. Köszönöm.

 3. Kedves Anni!

  Szeretettel gratulálok és kívánom, hogy nagyon-nagyon sok szülinapja legyen még a blognak.
  Örülök, hogy rátaláltam. Minden áldott hétfőn elolvasom a VasárnaPillanatokat – nagyon szeretem, kedvelem az Édes Otthon-t, az Örömmorzsákat,… stb. mindenevő vagyok az oldaladon. :-). Az egész blog úgy fantasztikus, ahogy van.Köszönöm, hogy olvasója lehetek.
  Kívánok a folytatáshoz további sok boldogságot!
  Üdv. Évi

 4. Csak azt tudom hajtogatni: hogy múlik az idő!

  Ez a kivonatos áttekintő mutatja, hogy mennyi munka van bejegyzések mögött. Persze az a jó, hogy az olvasó, ezt nem érzékeli, csak a végeredményt. Annyi jó téma, szép idézet, megható videó, és tuti recept közül nehéz választani. Most azt látom, hogy a két év terméséből már lehet szemezgetni, felidézni egy-egy kedves témát, ez igazán vidám és hasznos időtöltés!

  A Napi Boldogság sokunk mindennapjainak részévé vált, szeretettel, és figyelemmel várjuk a folytatást 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*