Ma 11 éve, hogy útjára indult a Napi Boldogság, tizenegyszeres hurrá! 😀 Ebből az alkalomból úgy döntöttem, hogy különleges szülinapi nyereményjátékkal leplek meg. 🙂

Nem titok, hogy hosszú évek óta mennyire odavagyok az aromaterápiáért, és a jó minőségű illóolajokért. Nem telik el olyan nap, hogy valamilyen formában ne használnék illóolajokat (elsősorban a doTERRA márka termékeit szeretem és ismerem).

A doTERRA® érzelmi egyensúly keveréke meleg, fás illatával nyugodt, jó közérzetet teremt.

A Balance illóolaj keverék segítséget nyújthat a stressz és a szorongás csökkentésében, valamint a testi és lelki egyensúly helyreállításában.

Illata nyugalmat és harmóniát áraszt magából – éppen ezért gyakran párologtatom feszült időszakokban, illetve jógázás vagy meditáció előtt egy cseppet a tenyereim között dörzsölve felhevítek, és így szívom be nyugtató aromáját.

A Balance illóolaj keverék használata nagyon sokoldalú:

  • Cseppents egy-két cseppet csuklódra, nyakadra vagy akár mellkasodra (akár tisztán, akár tetszőleges hordozóolajjal keverve).
  • A nap kezdetén masszírozz el pár cseppet a talpadon.
  • Párologtass 3-5 cseppet ultrahangos diffúzorral vagy egyéb általad választott módon.
  • Cseppentsd a fürdővízbe.
  • Tehetsz pár cseppet egy kis flakon vízbe, és ezzel permetezd be, majd töröld át a jógamatracod.
  • Relaxáló masszázshoz is használhatod valamilyen általad választott hordozóolajhoz keverve.

A Balance illóolaj keverék kizárólag 100% tisztaságú, CPTG minősítésű illóolajokból készül.

Fő alkotóeleme a lucfenyő olaj, ezen kívül tartalmaz kámforfa, tömjén, kék varádics, kék kamilla és illatcserje illóolajokat, s frakcionált kókuszolajat.

Ahhoz, hogy megnyerd ezt a különleges ajándékot, nem kell mást tenned, mint:

VAGY: írd meg itt a blogbejegyzés végén hozzászólásban a választ a fenti kérdésre!

(Csak az egyik vagy a másik felületen adott választ veszem érvényesnek.)

A nyereményjátékra 2024. január 29-én éjfélig (azaz a szülinapomig) várom a válaszokat! 🙂

Egyéb információk, nyereményjáték szabályzat:

A doTERRA semmilyen formában nem támogatta a nyereményjátékot, kizárólag azért esett erre a termékre a választásom, mert olyan sokat használom, és annyira szeretem!

Személyenként csak egy hozzászólást veszek figyelembe a sorsoláskor. Csak az ehhez a bejegyzéshez érkezett hozzászólásokat, illetve a Facebookon közzétett kommenteket tudom értékelni. E-mailen, más bejegyzésekben vagy egyéb fórumokon (pl. Instagram) közzétett válaszok nem vehetnek részt a sorsolásban.

A hozzászólók közül egy szerencsés nyertest* sorsolok a random.org segítségével, majd a nyertes nevét február 1-jén teszem közzé Facebook-on, illetve itt ebben a bejegyzésben.

Amennyiben a nyertes két héten belül nem jelentkezik az ajándékért, fenntartom a jogot az újra sorsolásra. A nyereményt postán küldöm ki a szerencsés nyertesnek.

*A játékban csak magyarországi postázási címmel rendelkező olvasók vehetnek részt.

“Napi Boldogság születésnapi nyereményjáték!” - 11 hozzászólás

  1. Nehez valasztani, mert több targy is van, amit nem en kertem, hanem meglepetes volt. Ebböl kettöt is kiemelnek, mert azota is hasznalom es halat erzek közben: az egyik egy ajtokitamaszto plussmaci (ehhez meg az is egy jo emlek, ahogy atadtak az ajandekozok), a masik egy popularis markaju tejhabosito gep, amit 10 eve hasznalok a reggeli kavemhoz 🙂

  2. Kedves Napi Boldogság Olvasók!
    Köszönöm a kedves hozzászólásokat, a nyereményjáték lezárult, a sorsolás megtörtént.
    A nyertes pedig Bálint Jánosné, a Facebookon adta le a válaszát.
    Mindenkinek boldog februárt kíván: Anni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .