001 announcement (1)

Ez nem egy szokásos vasárnapi bejegyzés, ugyanis csupán egyetlen óriási (mégis nagyon aprócska 🙂 ) örömről tudok beszámolni. Büszkén és nagy boldogsággal írhatom le végre, hogy Tökmag augusztus 26-án megszületett!

9 hónap várakozás, készülődés, ráhangolódás után az ember azt hinné, hogy fel lehet készülni arra a boldogságfelhőre és szeretet túlcsordulásra, amit akkor érez, amikor először megpillantja a kisbabáját.

De nem, még harmadszorra sem tudom ép ésszel felfogni ezt a csodát. Órákon át tudnám elnézegetni az apró kezecskéit, a pici lábát, a kis száját. Hallgatni a szuszogását, a mormogását és elégedett sóhajtását, mikor tele van a pocakja.

Minden szülőnek a saját gyermeke a legtökéletesebb, és ezzel én sem vagyok másként. Ha ránézek, elillan minden fájdalom, kellemetlenség, ami ahhoz kellett, hogy megérkezzen a világba.

Nincs szebb azoknál a pillanatoknál, mikor először meglátod, mikor először megfogod, mikor először megszoptatod. Amikor a kórházból hazatértek a békés otthonba, ahol két lelkesen ugráló manó várja kishúga érkezését. Mikor nézed a kiságyában, hogy milyen békésen alszik, mikor a melleden szuszogva elégedetten elhelyezkedik. Mikor felébred, és nagy merengve az arcodra néz, és próbálod kitalálni, vajon most mi járhat abban a kis fejben.

Ezek a pillanatok azok, amire azt mondod, hogy színtiszta boldogság.

Legszívesebben mindezt üvegbe zárnám, hogy bármikor újra átélhessem, de tudom, hogy ez lehetetlen. Ezért minden egyes percet kiélvezek, és megpróbálom jól az eszembe vésni őket, hogy egyszer majd sok-sok év múlva visszaemlékezhessek arra, milyen boldog is volt ez az időszak.

Épp ezért most meg kell bocsátanod, de nem is írok tovább, hanem visszaszállok a rózsaszín felhők közé… ♥

“VasárnaPillanatok #80: Tökmag megszületett!” - 11 hozzászólás

  1. Gratulálok!!! Sok boldogságot! 🙂 Jobb bizonyíték nem is lehetne a blogod, és életszemléleted működésére! Jó babázást! 🙂

  2. Kedves Anni,

    Sok szeretettel gratulálok Tökmag, a legkisebb Manó születéséhez! 🙂
    Meghitt, boldog pillanatokat kívánok Nektek együtt, immár 5 tagú Családként!

    Üdv,
    Kata

  3. Kedves Anni!

    Szívből gratulálok Neked és sok boldogságot, jó egészséget az egész családnak. Nekem május 6-án volt részem utoljára ebben az élményben, szóval még élénken él bennem az első napok boldogsága. Kívánok neked sok tejcsit, hosszú órákat alvással töltve, türelmet, nyugodtságot az 5 tagú családdá formálódáshoz!

  4. Szia Anni!

    Gratulálok! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek. Ez nagyon csodálatos érzés lehet. Valóban igazi boldogság. Nekem még nincs babám és a lombik program miatt csak jövöre érezhetem át ezt a boldogságot, de ha majd késöbb idöd engedi nagyon szívesen olvasnék még babás rózsaszín felhös történeteket.

    Addig is vigyázz magadra. 🙂

    Tündi

  5. Kedves Anni!

    szerettetel gratulálok, jó egészséget kívánok Nektek!És sok-sok meghitt örömteli pillanatot!Anyának lenni az egyik legszuperebbb dolog a világon.
    Üdv. Évi

  6. Kedves Anni !

    Nagyon nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Tökmag érkezéséhez ! Csodás semmihez sem hasonlítható az érzés Anyává válni ! Jó szálldogálást a felhőcskéiden ,időnként nézz le ránk is ! Üdv.:Zsuzsa

  7. Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a szép szavakat, igazán megható, hogy vettétek a fáradtságot, és írtatok nekem! 🙂 Ma egy kicsit „leszálltam” a felhőről, és tettem föl Nektek egy bejegyzést, de most megyek is vissza az én kis angyalkámhoz. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .