10 éves a Napi Boldogság! Ebből az alkalomból a következő különleges meglepetéssel készültem a Napi Boldogság olvasóinak: kisorsolok egy fantasztikus Yumbox Panino uzsonnásdobozt, az uzsonnasdobozom.hu jóvoltából!

Számos oka van annak, hogy kifejezetten közel áll a szívemhez ez a nyereményjáték.

Egyrészt, mert hét éve csomagolok én magam is Yumbox dobozba uzsonnát a gyerekeimnek, és nagyon szeretem ezeket a praktikus dobozokat.

Három van belőle, mindegyik gyereknek egy, és eddig még egyik sem tört el, mindegyik szuper állapotban van, és tökéletesen funkcionál.

Másrészt szép, nagyon sokféle színben és dizájnnal kapható, többféle rekeszleosztással. Nekem 4 rekeszes Panino dobozaim vannak, egy ugyanilyet fog majd megkapni a szerencsés nyertes is. Én ezt a leosztás találom a legpraktikusabbnak.

Ebből a dobozból a gyerekek is szívesebben esznek, mert gusztusosan, biztonságosan, fantáziadúsan lehet bele finomságokat pakolni. Kerülhet bele a klasszikus szendvics mellett gyümölcs, zöldség, nassolnivalók, magvak és még oly sok más, ennek kapcsán már több bejegyzésem is született, megnézheted őket itt és itt.

Néha én magam is kölcsönveszem a dobozokat, ha a gyerekek épp nem használják, mert jó kis menüt lehet bele pakolni egy rendezvényre, tréningre vagy egyéb programra. (A képen látható összeállítás az egyik kedvencem: hummusz füstölt pirospaprikával meghintve, zöldségek ropogtatnivaló szezámmagos kréker, desszertnek étcsokiba mártott mandulaszemek.)

Amit pedig a legjobban szeretek benne, hogy környezetbarát, amióta ezt használom, nem fogy alufólia vagy folpack, ami nekem fontos szempont.

Ezen kívül a dobozok csöpögésmentesek (joghurtnak, almaszósznak, mártogatósnak stb.), a belső tálca kivehető, így akár cserélgethető és persze könnyebben tiszítható. Élelmiszerbiztos anyagokból készül: ABS műanyag doboz, belső tartórész: Tritán, tető élelmiszerbiztos szilikon. BPA, PVC és ftalátmentes. Súlya 0,5 kg, mérete: 22 x 15 x 5 cm.

Amennyiben még több infóra vagy kíváncsi a Yumbox Panino uzsonnásdobozokkal kapcsolatban, kattints erre a linkre!

Ahhoz, hogy megnyerd ezt a csodás uzsonnásdobozt, nem kell mást tenned, mint hogy:

Kedveld a Napi Boldogság Facebook oldalán a nyereményjátékról szóló bejegyzést, és hozzászólásban válaszolj az alábbi két kérdésre.

#1 Mióta vagy a Napi Boldogság olvasója?

#2 Milyen típusú bejegyzések a kedvenceid?

Kiegészítés a blogot olvasó, de Facebook profillal nem rendelkező olvasók számára: amennyiben nem vagy regisztrálva Facebook-on, írd meg a bejegyzés végén itt a blogon hozzászólásban a választ a fenti két kérdésre! (Csak az egyik vagy a másik felületen adott választ veszem érvényesnek.)

A nyereményjátékra 2023. január 29-én éjfélig (azaz a szülinapomig) várom a válaszokat! 🙂

A nyereményjáték szabályzata:

Személyenként csak egy hozzászólást veszek figyelembe a sorsoláskor. Csak az ehhez a bejegyzéshez érkezett hozzászólásokat, illetve a Facebookon közzétett kommenteket tudom értékelni, e-mailen, más bejegyzésekben vagy egyéb fórumokon (pl. Instagram) közzétett válaszok nem vehetnek részt a sorsolásban.

A hozzászólók közül egy szerencsés nyertest* sorsolok a random.org segítségével, majd a nyertest feburár 1-én értesítem e-mailen (ezért kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed!!!). A nyertes nevét ugyanekkor teszem közzé ebben a bejegyzésben és Facebookon egyaránt.

Amennyiben a nyertes két héten belül nem jelentkezik az ajándékért, fenntartom a jogot az újra sorsolásra. A nyereményt postán küldöm ki a szerencsés nyertesnek.

*A játékban csak magyarországi postázási címmel rendelkező olvasók vehetnek részt.

“Boldog szülinapi nyereményjáték: Nyerj Yumbox uzsonnásdobozt!” - 7 hozzászólás

  1. Kedves Anni,

    kb. 7 éve követem a Napi Boldogság blogodat, és bár voltak mindkét oldalon kisebb szünetek 😊 mindig örültem az új boldogság morzsáknak. Arra a kérdésre tehát, hogy milyen típusú bejegyzések a kedvenceim, nehéz válaszolni, mert szívem szerint azt írnám: mindegyik. Kezdetben minden hétfő reggelem azzal kezdődött, hogy elolvastam a vasárnaPillanatok boldogság perceit, ezzel is töltekezve egy új hétre. Később nagyon örültem, és a mai napig szeretem, ha receptet osztasz meg a blogon, de ugyanilyen hasznos a DIY ötlet tárad. A Boldogság befőttet például a mai napig „főzöm” 🥰 ajándékba! Elengedhetetlen számomra a boldogsággal kapcsolatos idézeteid, szóval, tényleg értékes minden bejegyzés Tőled. Köszönöm, hogy kitartasz a blogon, amihez gratulálok, boldog szülinapot és csupa jót kívánok!

    💝 szeretettel: Mona

    • Kedves Mona! Nagyon köszönöm a tartalmas, hosszú hozzászólásodat, nagyon jól esik olvasni a soraidat. 🙂 Köszönöm, hogy ilyen régóta vagy az olvasóm, és kitartóan követsz, ezek a visszajelzések erősítenek meg abban, hogy jó az, amit csinálok! (Bármilyen fura, de ezt gyakran megkérdőjelezem.) Ez talán még több is annál, mint visszajelzés, ez számomra egy ajándék. Szeretettel: Anni

  2. Kedves Anni, nagyon régen kezdtelek el olvasni. Néha kimaradtak bejegyzéseid, aztán gyorsan pótoltam…Mindig, minden érdekelt, amit írtál. További sok-sok napi boldogságot kívánok szeretettel Neked és Családodnak.

    • Kedves Borbála! Köszönöm a pozitív visszajelzést, mindig nagyon jól esik, ha rádöbbenek, igenis olvassák a bejegyzéseimet és tetszést is aratok velük. Szép napot Neked!

  3. Kedves Anni!

    Ahogy már korábban is írtam Neked, nagyon régóta vagyok az olvasód. Szerintem 2015-2016 óta. Nagyon inspiráló vagy számomra. Például Neked köszönhetően írok naplót, több ajándék ötletedet lemásoltam már. Szülinapi levélgyűjtést Férjnek, boldogságbefőttet egy kedves barátomnak. Mindkettő nagyon jól sikerült és azóta is melengetik a szívem, ha rágondolok.
    8 napja én is 30 napos jógakihívásba kezdtem egy kollégámmal. 🙂
    A kedvenc bejegyzéseim Tőled, az életvitellel, családdal, stresszkezeléssel, pszichológiával foglalkozó írásaid. Szeretem, ahogy magadévá teszel egy területet és a tapasztalataidat írod meg.

    Legyél nagyon büszke magadra a kitartásodért!
    A gyerekeidnek hatalmas ajándékot adsz felnőtt korukra ezzel a bloggal.
    És nekünk Olvasóknak is!

    Szeretettel Ölellek: Ági

    • Kedves Ági! Nagyon köszönöm kedves soraidat, szívet melengető volt olvasni őket. 🙂 Nagyon örülök a 30 napos jógakihívásnak!!! Mindent köszönök, további szép hétvégét kívánok Neked! Szeretettel: Anni

  4. Kedves Játékosok! A szülinapi nyereményjáték lezárult, a szerencsés nyertes nem más, mint Somogyvári Mira. Nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .