Helló Augusztus! Meghoztad a kánikulát, s nem is akármilyet!

Most nem csak az a kérdés, hogy miként vészeljük át az elkövetkezendő forró napokat, hanem az is, hogyan hozzuk ki legtöbbet a nyár utolsó hónapjából.

Az alábbi összeállításban találsz bőven frissítő-hűsítő praktikákat és finomságokat, illetve sok-sok ötletet ahhoz, hogy minél boldogabb legyen az augusztusod. ♥

1. Nyári melegben válaszd a gyümölccsel ízesített vizet!

Mindig fontos figyelni a folyadékbevitelre, de a nyári kánikulában ez elengedhetetlen. Ha Te is bajban vagy azzal, hogy kipipáld a napi 2-3 liter megivott folyadékot, akkor üdv a klubban! Ez a bejegyzés lehet, hogy megoldást nyújt a problémádra?! ?

2. Hűsítsd magad gyümölcsös jégkockákkal!
Ha pedig megjött a kedved egy kis kreatívkodáshoz a különféle gyümölcsökkel és fűszernövényekkel, vagy épp trendi és olcsó nyári partikellékre vágysz, készíts gyümölcsös jégkockákat! Gyönyörűek!!

3. 13 hűsítő játék gyerekeknek
Nyáron mi mást játszhatnátok otthon a gyerekekkel (strand híján), mint valami extrán hűsítő játékot? Az én gyerekeim odavannak ezekért a tevékenységekért, egyik kedvencük a jéggel pingálás. ?

4. Így készíts frissítő testpermetet!

Ezek a házi készítésű testpermetek teljesen természetes összetevőkből készülnek, csodás nyári ajándékként szolgálhatnak barátnődnek, anyukádnak – vagy akár saját magadnak! 🙂 Igazi környezetbarát választás – valósággal felfrissíti a testet-lelket.

5. 3 egyszerűen frissítő görögdinnyés recept

Lassan jön a görögdinnye szezon, lehet rá készülni! 😉

6. Egy igazi frissítő: levendulás jegeskávé

A blog egyik kedvenc receptje ez a levendulás jegeskávé – azt hiszem nem véletlenül!

7. Levendulás-epres jégkrém egészségesen és egyszerűen

Nagyon finom és még egészséges is a bejegyzésben szereplő jégkrém, amit mindenképp érdemes kipróbálnia a levendula szerelmeseinek!

8. Csinálj Te is madárfürdőt!

A madaraknak nemcsak téli élelemre, hanem nyári vízforrásra is égető szükségük van – főként a kánikulai melegekben. Így készíthetsz madárfürdőt könnyen és egyszerűen.

9. Ez a legfinomabb házi jégkrém receptje!

És tényleg 🙂 (Ja és a legegyszerűbbé is!)

10. 10 dolog, ami nélkül nem élhetsz augusztusban

Gyönyörű képek, melyek még a legnagyobb kánikulában is meghozzák a kedved az örömteli augusztushoz 🙂

11. 8 ok, amiért imádom augusztust

Olvasd el, hogy pontosan miért is. 😉

12. 10 tuti tipp kisgyerekes utazóknak

Biztosan Neked is megvannak már a bevált úti praktikáid, de talán tudsz egy-két ötletet meríteni arra az esetre, ha utazásra „vetemednél” kisgyermekeiddel.

13. Légy turista, anélkül, hogy elutaznál!

Nincs elég pénzed vagy szabid, hogy hosszabb időre nyaralni menj? Akkor uccu neki, fedezd fel a lakóhelyed, a környező városokat, fedezd fel a fővárost! Tégy úgy, mint egy turista, és legalább annyira élvezd is a folyamatot!

14. Paradicsomos szendvics, egy falat nyár

Kedvenc expressz finomságom a paradicsomos szendvics, amit a spanyoloktól lestem el – ők úgy hívják, pan con tomate. Számomra EZ maga a nyár!

15. Top 15 nyári tennivaló szerelmespároknak

Vicces kis lista, melyből inspirálódhatsz, mivel is töltsétek az időt, ha már megtaláltad a nagy Őt! ♥

Jó olvasgatást, nézegetést, inspirálódást. Nagyon szép augusztust kívánok! ?
(Fotók forrásai a kiemelt bejegyzésekben.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .