Javában tombol már az esküvői szezon, ezért jutott eszembe, hogy talán örülnél neki, ha összegyűjtenék pár kreatív ötletet illetve bejegyzést esküvőkkel kapcsolatban. 🙂

Legyen akár a Te esküvődről szó, vagy esetleg a szervezésben segédkezel, mindenképp érdemes megnézned az alábbi bejegyzéseket. Ha esküvői ajándékot keresel, akkor ugyancsak görgess lejjebb. 😀

emlekdoboz7

1. Így készíts emlékdobozt!

Jól jöhet nászajándékként, de akár előre elkészítheted saját magadnak is, és a nagy nap után belerendezheted a sok-sok szép emléket idéző csecsebecsét, fényképet…

ColorSugar_150

2. Az öt legjobb „szÍnspirációs” forrás a neten

Ha még csak szervezési fázisban vagy, akkor jól jöhet egy kis színspiráció – ahol ötletet kaphatsz arra, hogy milyen színeket használj föl az esküvői dekoráció, meghívók, csokor, torta, stb. megálmodásához.

igy keszits

3. Így készíts s.k. menyasszonyi csokrot!

Egy nagyon egyszerű, mégis elegáns módját mutatom be annak, hogyan készíts fantasztikus rózsacsokrot saját kezűleg esküvőre (azt nem ajánlom, hogy a sajátodat Te magad készítsd, de egy vállalkozó kedvű és ügyes kezű barátnő miért ne tehetné?).

IMG_1396

4. Így csinálj fotókabint!

Mostanság nagyon divatos úgynevezett fotókabint felállítani az esküvői buli helyszínén, ahol különféle hátterek és kellékek segítségével nagyon hangulatos, vicces fotók készülhetnek. 🙂 Ehhez adok ötleteket és tippeket ebben a bejegyzésben.

virágmag címkék

5. Nyomtatható címkék virágmag vendégajándékhoz

Ha szeretnél valami egyedi, kézzel készített vendégajándékot, ami ráadásul környezetbarát is, akkor ez a bejegyzés Neked szól!

mailbox

6. 5+1 kreatív esküvői vendégkönyv ötlet

Vendégkönyvet majdnem mindenki szeretne az esküvőjén, de sokan elfelejtik, hogy nem feltétlenül kell „leragadni” a hagyományos megoldásnál. Nézd meg ezt a hat szuper ötletet inspirációért!

kalitka 5

7. Így dekorálj madárkalitkával!

Nemcsak mert a madárkalitka, mint dekorelem nagyon divatba jött, hanem mert nagyon romantikusan lehet vele díszíteni. Nézd meg, hogyan!

esküvő

8. Top 20 esküvői zene

Vannak, akik évek óta tudják, hogy mely zeneszámra vonulnak be az esküvőjükön, míg mások hónapokig keresik az igazit. Ez a bejegyzés mindenkinek szól, aki még gondolkodik, vagy aki kicsit nosztalgiázni (esetleg romantikázni!) szeretne.

bride laughing

9. Amikor a menyasszony röhögésben tör ki az oltárnál

Egy videó, amin garantáltan Te is röhögésben törsz ki. 😉

cicaesküvő

10. 5 esküvői videó, mely tuti jókedvre derít!

Hozd magad esküvői hangulatba ezeknek a vicces videóknak a segítségével. Fergetegesek. 😀

Jó esküvőszervezést, vendégeskedést és SOK BOLDOGSÁGOT! ♥

Fotók forrásai a megjelölt bejegyzésekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .