Már csupán egy hét és itt van Valentin-nap, a szerelmesek napja! Igen-igen, egy ünnep, melyet Magyarországon tudom, hogy nem mindenki ünnepel. Minden évben olvasok fanyalgó írásokat, melyek írói arra hivatkoznak, hogy a Bálint-nap nem más, mint olcsó reklámhúzás (annak ellenére, hogy az eredete és hagyományai több száz évre nyúlnak vissza).

Ez a kis kreatív meglepetés azonban nem csak azoknak szól, akik ünnepelnek február 14-én, de nem ám! 🙂 Olvass tovább!

Elöljáróban viszont annyit, hogy engem a fanyalgók tábora sem tarthat vissza attól, hogy ünnepeljem. 😀

Na, nem mintha nagy feneket kerítenék neki – szerintem inkább maga a gesztus a lényeg, illetve az, hogy az ember gondol a másikra. (Tudom, tudom, az ember minden nap gondol a párjára, és minden nap szereti, de ez egy plusz alkalom arra, hogy az ember lánya romantikázzon és virágot kapjon, nem igaz? 😉 )

Valentin-napkor nekem mindig a kézzel készített, ötletes apróságok tetszettek a legjobban, legyen az desszert, képeslap vagy olyan kreatív meglepetés, mint ezek a szerelem kuponok. ♥

Egyébként az angolszász országokban Valentine’s Day nem feltétlenül csak a szerelmeseké, hiszen az iskolában a gyerekek is készítenek egymásnak, sőt a tanítóiknak is üdvözlőlapokat (Valentine-okat), sőt, még szüleiket is meglepik vele. Emlékszem, tavaly a mi gyerekeink is megleptek minket egy Valentin-napi lappal, aminek én személy szerint nagyon-nagyon örültem! 🙂

Szeretem a karácsony után kissé lekopaszodott lakást feldobni a szokásos Bálint-napi dekorációs repertoárommal, melyet összegyűjtögettem az évek folyamán, és amit mindig leszedek február elején a padlásról. Nem vagyok híve a szív alakú lufinak és rengeteg műanyag csecsebecsének, de mostanában már olyan szép, ízléses szívecskés díszeket lehet kapni textíliákból, natúr fából, üvegből, hogy ember legyen a talpán, aki tud választani, illetve aki ellen tud állni annak, hogy újabb darabot adjon hozzá a gyűjteményéhez! 😉 (Nem utolsó sorban, nagyon szépeket lehet készíteni saját kezűleg is!)

Idén úgy gondoltam megleplek Téged is egy kis aprósággal Bálint-nap alkalmából, és ez nem más, mint egy nyomtatható kilincsakasztó, vicces feliratokkal, melyek egyikével kedvesedet köszöntheted Valentin-nap reggelén, vagy kiteheted… csak úgy… bármikor! ♥ (Már alig várom, hogy bezsebeljem Férjtől a csókot, mikor be akar nyitni a hálószobánkba 😀 )

Töltsd le a 3 képet (mindegyiken egyenként 3 kilincsakasztó van), és nyomtasd ki A4-es méretben egy kicsit vastagabb lapra (vagy esetleg utólag ragaszd rá neked tetsző kreatív kartonra, hogy legyen tartása), majd már csak annyi a dolgod, hogy körbevágd ollóval és… használd szeretettel! ♥

Itt töltsd le a fenti grafikát!

Itt töltsd le a fenti grafikát!

Itt töltsd le a fenti grafikát!

Boldog Valentin-napot kívánok! ♥ Te hogy ünnepled ezt a napot? 🙂

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .