Vasárnap volt a Napi Boldogság 4. születésnapja, így az volt a tervem, hogy ezen a héten napról napra születésnappal kapcsolatos bejegyzések várják majd az olvasót.

Hopp, már szerda van… És eddig még egy sem volt. Sajnos sem időm, sem hangulatom nem volt az utóbbi napokban vidám ötleteken agyalni, de úgy döntöttem, hogy ma megemberelem magam, és (önvidító céllal is) belevetem magam a színesebbnél színesebb meglepetések világába.

5 olyan 5letet (hihi) mutatok most be, mely már régóta ott lapul Pinterest tábláim egyikén, arra várva, hogy megvalósítsam egyszer (remélem, hamarosan ez be is következik 🙂 ).

Nézzük őket nehézségi sorrendben, jöjjön először a legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósítható képeslap! (Szokás szerint a forrásokat – és néhol még videós segítséget is – kiemelve találod a képek alatt.)

bd diy 5

1. Kívánj valamit! De előbb vedd le a kis gyertyát, szúrd a sütidbe, gyújtsd meg, és aztán már fújhatod is…! 😉 Olyan egyszerű, mégis nagyon aranyos ez a gyertyát ötlet!

bd diy 4

2. Akvarell torta és ajándék a szivárvány minden színében. Nem kell hozzá más, csak egy doboz vízfesték (a gyerekeké is megteszi), és már lehet is tetszetősnél tetszetősebb csíkokat pingálni egymás alá. Attól függően, hogy torta vagy ajándékcsomag készül, a vékony alkoholos filccel a teljes száradás után ki lehet egészíteni a képet.

bd diy

3. Nincs szülinap lufik nélkül! Akkor legalábbis biztosan nincs, ha ezt a képeslapot készíted el az ünnepeltnek. Színes kartonból készülnek a lufik, vékony fonál/vastagabb cérna lesz a kötél, melyet egy felirattal ellátott dekortapasz rögzít a kártyához, hogy el ne szálljanak. 🙂

bd diy 2

4. Szülinapi muffin gyertyával díszítve. Olló, muffinpapír, ragasztó, kartonlap, gyertya, filctoll, esetleg egy kis szalag és némi kézügyesség szükségeltetik ehhez az üdvözlőlaphoz. Szerintem nagyon kreatív és egész könnyen megvalósítható. 🙂

bd diy 3

5. Szülinapi 3D-s cupcake (tortácska) rendel! Fantasztikusan szép, bár már kicsit több eszközt igényel (többek között méhsejt papírt). Viszont az elkészítéséről komplett videót láthatsz a megadott linken. Hajrá!

Remélem, találsz az ötletek között Neked valót. Jó készülődést a következő szülinapra! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .