Vészesen közeledik a Valentin-nap, melynek alkalmából 10 vadiúj ötlettel készültem, mellyel tulajdonképpen az év 365 napján meglepheted szerelmedet! 🙂

Elkészítésüket illetően változó a nehézségi fok, vannak egészen egyszerűen elkészíthetőek, illetve olyanok is, amikhez kicsit több kézügyesség szükségeltetik. Minden fotónál feltüntetem a kép eredeti forrását, ahol (angolul) megtalálod az elkészítés módját is – legtöbbször fotókkal illusztrálva.

1. Szívből jövő szívecskefüzér

Nincs más dolgod, mint hogy sok-sok színes szívecskét készíts papírból, majd tetszés szerinti szerelmes szavakat vagy akár üzeneteket írj/pecsételj rájuk. Végül jön a fonalra aggatás, és már kész is a romantikus füzér, mellyel akár az előszobában, akár a hálószobában lepheted meg kedvesedet.

2. Üzenet a palackban

Méghozzá milyen kreatívan elhelyezve! Ez a dísznek is beillő kis műalkotás egyedi és dekoratív.

3. 14 ok, amiért beléd szerettem!

Készíts 14 db romantikus képeslapot, vágj ki különböző méretű szívecskéket, melyekre 1-től 14-ig számok kerülnek, majd mindegyik üdvözlőlapocskára kerüljön egy ok, ami miatt belehabarodtál anno a szerelmedbe. Majd add oda a Nagy Ő-nek február 14-én, esetleg tarts talonban az ötletet, és add neki oda jövőre február 1-jén, és Valentin-napig olvasson el minden nap egy kártyát.

4. Szeretettel sütve!

Végy egy nagyobbacska dekoratív üveget, töltsd meg saját készítésű szív alakú kekszekkel, majd a képen látható módon dekoráld (a megadott forrás tartalmazza a nyomtatható címkét hozzá).

5. Imádnivaló poháralátétek

Készíts egy szett szív alakú poháralátétet kötélből! Ötletes és mutatós!

6. Pikáns szerencsesütik

Kicsit bonyolultabb művelet ezeknek a kínai szerencsesütiknek az elkészítése, de abszolút megéri a fáradtságot! Rejts bele pikáns üzeneteket, esetleg humoros szerelmes idézeteket!

7. Szív küldi szívnek szívesen!

Valentin-nap hagyománya eredetileg szerelmes üzenetek, majd képeslapok küldözgetésével kezdődött. Ha maradnál egy hagyományos ajándéknál, ami kreatív, cuki és emlékbe is eltehető, akkor készítsd el ezt a lapot. Szerintem iszonyú aranyos!

8. Szerelmes szélcsengő

Kicsit több utánajárást és munkát igényel ez a szív alakú kekszformákból készült szélcsengő, de annyira szép és ötletes, hogy abszolút megéri a fáradozást.

9. Love Is In The Air

Készíts illatos gyertyát szerelmednek, egyedi üvegbe öntve – megint egy kicsit több beszerzést igényel, de van annál romantikusabb, mint a saját készítésű gyertyát meggyújtani a romantikus vacsihoz?

10. Szerelmes kényeztetés

Készíts bódító aromájú fürdősót, melynek áldásos hatását mindketten élvezhetitek… akár Valentin-nap estéjén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .