Lepd meg kedvesed idén Valentin-napra személyre szabott szerelem kuponokkal!

Készült már a témában kupon, de idén úgy gondoltam, újítok kicsit a dizájnon, és a hangsúlyt a Te ötleteidre helyezem. Ezúttal nem írtam a kuponokra teljesítendő kívánságokat, hanem Tiéd a pálya!

(Helyesbítek: amint látod, kivéve kettőt, mert nincs Valentin-nap csók és ölelés nélkül!) ♥♥♥ 😉

Napi Boldogsag szerelem kupon

Tehát nincs más dolgod, mint hogy kinyomtasd az alábbi letölthető képet A4-es méretű rajzlapra vagy akár fotópapírra, majd szépen kivágd a kuponjaidat.

NB szerelem kuponok

Ezután egy szép tollal írd meg az üzeneteket, azaz a “felajánlásaidat” párodnak. 🙂

Az én meglepetés-kuponjaimat a képen láthatod, ami nem kis merészségre vall, mert így elárulom magam, de bízom benne, hogy sem valentin-napi, sem csináld magad témájú bejegyzéseim nem szokták felkelteni Férj figyelmét. Megjegyzés: azért a merészebb +18-as tartalmú kuponokat kihagytam 😉

kuponok

A kuponokat teheted szép, dekorált borítékba, de ha kilyukasztod, kuponfüzetet is készíthetsz belőlük (akár két adagból nyomtatva). Én ezt biztonságosan és kényelmesen egy pici csillag alakú lyukasztóval tudtam megoldani (papírboltban találhatsz szív alakút is!). Ezután egy kis szatén szalag segítségével összefogtam a kupacot.

kuponok3

Remélem, tetszik az ötlet és a szerelem kuponfüzet!

Boldog Valentin-napot mindenkinek! 🙂

ui.: A kuponokat természetesen bármikor felhasználhatod, szülinapra, évfordulóra, stb. – még akkor is, ha az “anti-valentinosok” táborába tartozol. 😉

 

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook34Pin on Pinterest113Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“Szerelem kuponok (nem csak) Valentin-napra” - 1 hozzászólás

  1. Kicsit tekergetnem kellett a nyakamat, hogy elolvassam a kuponokra írt szöveget, de végül sikerült! A legeredetibb a “neked van igazad” című. A legjobban apróságokon lehet összekapni. Szuper ötlet olyankorra tartogatni ezt a fajta kupont!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*