Mostanság úgy jött össze, hogy sok kismama van a közelemben, a héten is egyik legjobb barátnőmet látogattam meg, akinek két hónapos a kislánya. Jómagam is voltam már hasonló cipőben (és nagyon hamarosan leszek is! 🙂 ), így tudom, miről beszélek.

Az ember sokszor hezitál, hogy mit is vegyen az újdonsült kismamának és a babának, és az apró játékoktól elkezdve a „nélkülözhetetlen” babakellékeken és emlékeken át a pelenkatortáig minden eszébe jut. Ma egy olyan opciót szeretnék Neked bemutatni, ami véleményem szerint az egyik legértékesebb ajándékok egyike.

Íme, egy praktikus, mégis saját segítségedet és közreműködésedet felhasználható meglepetés!

Ezen kuponok segítségével stílusosan felajánlhatod segítséged testvérednek, barátnődnek, és biztos lehetsz benne, hogy ennél jobban kevés dolognak fog örülni! (Kivéve ha van rendszeres segítsége.)

kismama kupon

Az a tapasztalatom, hogy nagyon sok esetben a legnagyobb ajándék a (minőségi) segítség!

Az ember néha nem akar vagy nem mer segítséget kérni, még akkor sem, ha összecsapnak a feje fölött a hullámok. Ilyenkor jön a kimerültség, ingerültség, rosszkedv, vagy akár a gyermekágyi depresszió. Ha viszont van egy-két olyan ember, akiben megbízik az ember, és aki a megfelelő módon segít neki, az tényleg aranyat ér! 😀 (Én szerencsés vagyok, mert a családra mindig számíthatok.)

Pár perc alatt kész is a szép, ötletes ajándék. Kattints a fönti képre, és miután nagyban megnyílik, nincs más dolgod, mint hogy lementsd, majd nyomtass belőle vastagabb papírra vagy fotópapírra akár két ívet is. Ezután vágd ki a kuponokat, majd tedd őket egy szép borítékba, vagy akár lyukaszd ki, és fűzd föl egy szép vékony szaténszalag segítségével. Ha gondolod, egy kis papírra „felhasználási útmutatót” is mellékelhetsz, azaz hogy pontosan mikor érsz rá, egy-egy kupon pontosan mit takar, stb. de akár mindezt szóban is elmondhatod az ajándékozott személynek.

Sok örömöt és szép perceket a babalátogatáshoz és a kismamának való asszisztáláshoz! 😉 ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .