Mint tudod, nagyon kedvelem a különféle „csináld magad” projekteket, és ennek keretében tavaly karácsony előtt nyomtatható ajándékkísérőkkel leptem meg a Napi Boldogság olvasóit (és persze saját magam is 🙂 ). (A tavalyi bejegyzést itt tekintheted meg.)

Úgy döntöttem, hogy idén újakat készítek, mert nagy örömet szerzett már tavaly is a megszerkesztésük, és persze nagy sikerük is volt a blogon.

ajandekcsomagok4

Van valami személyes abban, mikor az ember olyan ajándékot talál a fa alatt, melyhez kis üzenet tartozik egy bájos ajándékkísérővel együtt. Én legalábbis így érzem.

Idén is a tavalyi stílust követtem, ami hozzám közel áll: a természetes hatás híve vagyok, és imádom az akvarell műremekeket! Most természetes csomagolást is választottam hozzájuk, szerintem nagyon szépek lettek. 🙂

A kis segédem (alias Nagymanó) segítségével pedig egész jól meg tudom mutatni, hogy milyen is lesz a végeredmény. 😉

ajandekcsomagok

Nincs más dolgod, mint hogy erre a linkre kattintva letöltsd a pdf dokumentumot, majd egy A4-es rajzlapra vagy kreatív papírra kinyomtasd.

Ezután már csak ki kell vágnod a címkéket és ízlésednek megfelelő szalaggal vagy madzaggal rögzíteni az ajándékokhoz.

HMC_HolidayGiftTags_1

A nyomtatásnál érdemes megnézni az oldalbeállításokat, mielőtt ráküldöd a nyomtatóra, hogy mindenképp az A4-es mérethez legyen igazítva a nyomtatandó oldal.

Egy hét múlva karácsony, úgyhogy ideje akcióba lendülnöd!

ajandekcsomagok3

Szeretettel kívánok Neked örömteli készülődést karácsonyra! ♥

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .