Karácsonyhoz közeledve már máson sem jár az eszem, csak az ajándéklistám tételein, és bevallom őszintén, hogy esténként már alig tudok elaludni, annyira magával ragadott az ünnep izgalma. Alig várom, hogy már az utolsó simításoknál tarthassak, ami számomra az egyik legélvezetesebb lépés: az ajándékok összekészítése és becsomagolása.

Egyik nagy szenvedélyem a szebbnél szebb ajándékkísérők vásárlása és készítése. Van benne valami megfoghatatlanul jó érzés, mikor az ember a csomag kibontása előtt elolvassa, hogy vajon mi az a kis üzenet, melyet a kártya rejt – ilyenkor a megfelelő sorok még inkább fokozzák az ajándékozott örömét.

Tavaly is készítettem magunknak saját kártyákat, a gyerekek nevét rá is írtam, idén azonban valami egészen bájosra vágytam. Így jöttek létre az alábbi kis címkék.

karácsonyi ajándékcímke

Fogadd szeretettel legújabb ingyenesen letölthető, nyomtatható meglepetésem, mely nem más, mint nyolc darab egyedi tervezésű ajándékkísérő. ♥

Nincs más dolgod, mint letölteni a pdf file-t, majd nyomtasd ki A4-es méretű kartonra, és vágd ki.

Karácsonyi ajándékcímke letöltése

Ezután fűzd rá a spárgát, raffiát vagy szalagot, írd rá a személyes üzeneteket (akár a hátuljára is), és már aggathatod is a szebbnél szebb ajándékcsomagokra, befőttesüvegekre, dobozkákra.

Ha szeretnél saját készítésű ajándékkal kedveskedni szeretteidnek, akkor itt, itt és itt találsz hozzá tippeket.

Egyik nagy kedvencem a boldogság befőtt, amit még most sem késő elkészíteni! 🙂

Remélem, tetszenek az ajándékkísérők és Neked is olyan örömöt okoznak majd, amilyen örömmel én készítettem őket!

Ui.: Az akvarellek Rhian Awni Izlandon született, Floridában élő művész keze munkáját dicsérik. Szerintem csodásak!

“Nyomtatható karácsonyi ajándékkísérők” - 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .