Mi volt az, amitől leginkább rettegtem az esküvőm előtt? Természetesen az, hogy nem tudom normálisan a pap után mondani a házassági esküt. 🙂 (Meg talán még az, hogy orra esem az oltár felé igyekezve…)

Na, ebben a rettenetesen vicces kis videóban pont ezzel a helyzettel találkozhatsz – a vőlegény nyelve véletlenül megbicsaklik, és a „lawfully” (hites) szócska helyett azt mondja, hogy „wawfully” (szabadon fordítva „gofris”).

Erre a menyasszony hatalmas röhögésben tör ki, majd mikor a leendő férj még azzal is viccelődik, hogy „palacsintás”, tényleg nem bírja abbahagyni a kacagást. Mit kacagást, hahotázást!

Ismered azt a helyzetet, mikor bármit mondanak, és Te mindenen röhögsz? Hát, elég kellemetlen tud lenni, de az ember esküvőjén a templomban… hát, ez talán több, mint kellemetlen. 😀 Szerintem már annyira ciki, hogy vicces. 😀

Mikor a vőlegény bevallja, hogy ettől a helyzettől félt legjobban egész életében, akkor a menyasszony szinte ördögi kacajra fakad.

Ezután már hiába is folytatnák a szertartást, a vőlegény is belejön a nevetésbe, és végül szünetet kell tartani, hogy lenyugodjanak a kedélyek. 🙂

Hát, ez nagyon durva! Olyan vicces, de azért nem szívesen lettem volna a menyasszony bőrében!

“Amikor a menyasszony röhögésben tör ki az oltárnál” - 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .