Bevallom, imádom az esküvőket. A romantikus, stílusos esküvői kisfilmeket pedig nem kevésbé. S persze a kutyákért is odavagyok.

De hogy valaki stílusosan romantikus kutyalagziról készítsen zenés kisfilmet? Miért is ne? 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit lökött gazdi, aki fejébe vette, hogy Hudson és Chelsea nevű tacskóinak igazi esküvőt szervezzen.

Igazi. Esküvőt. Meghívóval, vendégekkel, ültető kártyákkal, virágdekorral és persze tortával. Mikor Danielle Rivera őrült ötletéről egy esküvőszervezőnek említést tett, legnagyobb meglepetésére az felajánlotta a segítségét.

Ezután már nem volt más hátra, mint hogy grafikust, nyomdát, fotóst, virágost, dekoratőrt és cukrászt keressenek. Sikerült is egy kutyabolond csapatot toborozni, aki úgy döntött, hogy részt vesz a nem mindennapi akcióban.

Danielle saját bevallása szerint irigyelte saját kutyáit, hogy milyen csodálatos esküvőt sikerült szervezni nekik. Bevallom, én ugyanígy éreztem volna a helyében, ugyanis mind a dekoráció, a meghívók és a vendégajándékok is elbűvölőek lettek. A tortáról már nem is beszélve…

Hudson és Chelsea meghívóján és tortáján ez állt: „Szerelmünk hosszú és hangos” 🙂

Minden kutyabarátnak és/vagy romantikus léleknek szívből ajánlom az alábbi humorosan bohókás zenés kisfilmet. Ha százas papírzsepire nem is lesz szükség, az is biztos, hogy pár örömteli percet biztosan okoz majd ez a kutyajó videó! 😀

#hudsonloveschelsea from Danfredo Photos + Films on Vimeo.

Videó és képek forrása: danfredorivera.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .