Gondolom Neked is feltűnt, hogy mostanában egyre csökken a bejegyzéseim száma. Hát, nekem is. 🙁 Ennek számos oka van, de talán a legnyomósabb mind közül, hogy egyszerűen a három gyerek mellett nincs időm és energiám leülni írni és bejegyzéseket szerkeszteni. Pedig ötletem lenne bőven!

Amikor egyre csak tornyosulnak előttem az otthoni és egyéb teendők, délutántól estig pedig a gyerekeket hozom-viszem a szélrózsa minden irányába, akkor képtelenség egy kis időt kipréselni a blog számára (jelenleg mondjuk épp ezt teszem, a kupi közepén 😀 ). Arról nem beszélve, hogy még időnként futni és a kertbe is ki kellene jutnom, mert a kis növénykéimet abszolút nem hatja meg, hogy milyen irományon dolgozom, miközben nem kapnak elegendő vizet. (Szia napsütés!)

Nemrég találtam rá a MyLifeSuckers nagyon vicces YouTube videóira. Egy anyuka nem veszi komolyan magát, sőt: az anyaság és szülőség szinte minden hétköznapi témáját feldolgozza zenés videók formájában. Persze mindezt kellő humorral és szarkazmussal fűszerezve.

(Zárójelben azért megjegyzem, hogy sajnos Deva Dalporto legújabb videói már mind reklámot tartalmaznak, ráadásul számomra nem túl szimpatikus termékekét, tehát nem tudok sok szempontból azonosulni vele, de ez csak egy kis kitérő volt.)

Megosztom Veled három kedvencemet, amivel nagyon együtt tudok érezni! Ha szeretnél egy kicsit vidulni, akkor mindenképp nézd meg őket! 🙂

Az első „szösszenet” arról szól, hogy „Miért is üvöltenek az anyukák?” 😀

A második kedvencem „Az igazi anyuka takarítási útmutatója” Vahahaha!

A harmadik nagyon vicces videó pedig bemutatja, a kipihent, kialudt kisgyerekes/kisbabák anyukák való világát. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .