Bár a karácsony még aránylag messze van (egészen pontosan 40 nap!), ezt a videót úgy gondoltam, hogy mindenképp megosztom Veled. 🙂

Babások, kisgyerekesek előnyben! 😉 Az alábbi kisfilm azt mutatja be, – rendkívül vicces módon – hogy milyen is a karácsony egy babucival, aki már mászik, esetleg totyog, de még kicsi ahhoz, hogy megértse, miről is szól az ünneplés, és persze mit nem szabad.

Sok jelenetben magunkra ismertem, akkor hangosan kacagtam, de persze voltak olyanok is, amiket kissé túlzásnak találtam (pl. műhavas baleset – műhavat egyébként sem vennék, mert nem valami környezet- és egészségbarát dolog…).

Bárhogy is legyen, az ünnep onnantól kezdve biztosan más, hogy megérkezik egy apróság a családba. ♥

És Te magatokra ismersz benne? 🙂

“Ilyen a karácsony egy kisbabával” - 2 hozzászólás

  1. Jó volt megnézni, megmosolyogtam én is! 🙂 Nekünk a második karácsonyunk lesz a babónkkal. De tavaly még csak négy hetes volt ( Istenem milyen kis picike volt 🙂 ), idén már biztos nekünk is hasonló élményeink lesznek ❤ 🙂 A karácsony a kedvenc ünnepem, már nagyon várom az adventi készülődést. Olvasgatok is még a korábbi karácsonyi bejegyzésekből. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .