Január a merész fogadalmak, nagyszabású tervek, új kihívások hónapja. Bizonyíték erre, hogy nincs még egy olyan hónap, mikor ilyen sokan iratkoznának be konditerembe, vagy kezdenének zöld smoothie-k gyártásába (ennek nyomait én is felfedezni vélem az Instagram hírfolyamomban 😉 ).

De mi kell ahhoz, hogy ez ne csupán egy kezdeti lelkesedés legyen, mely később átcsap amolyan langyos „lábvízbe”, s végül ennek az évnek a célkitűzése is a süllyesztőben végezze? Mi azoknak az embereknek a titka, akik mernek álmodni, és szinte mindig meg is valósítják azt, amit elterveztek?

Ebben szeretnék Neked egy kis segítséget nyújtani az alábbi bejegyzésekkel, melyek az utóbbi 5 év folyamán születtek a Napi Boldogságon. 

Inspirálódj, less el minél több praktikát és ötletet az alábbi írásokból, és írd meg nekem, Neked milyen nagy terveid vannak idén?

Figyelem! Terveinket leírni és másokkal megosztani azokat egyenlő a megvalósítás iránt érzett elkötelezettséggel! Tehát ne habozz, írj! 🙂

Újévi fogadalom helyett készíts akciótervet!
Gyakran teszel újévi fogadalmat, mégsem tudod betartani? Ebben a bejegyzésemben egyik évben arról írtam, hogy miként tudsz bombabiztos tervet kovácsolni az új évre. 🙂

5 tipp, hogy (még) több salátát egyél!
Minden évben megfogadom, hogy még az eddiginél is több friss salátát eszem majd. Ebben a bejegyzésemben mindent megtalálsz ahhoz, hogy Te is több salátát egyél, s akár hiszed, akár nem: ezekkel a tippekkel MEGSZERETHETED a salátákat!

Minden nap lehet újév, avagy változtass most!
Nem muszáj január 1-jén fogadalmat tenned. Megteheted ezt az év mind a 365 napján. Hiszen 365 nap = 365 új esély.

Készíts inspirációs táblát!
Jobbnál jobb inspirációs táblákat találsz ebben a bejegyzésben, melyek segítségével Te is kreatívan vághatsz bele a terveid megvalósításába.

Motivációs tippek sporthoz
Sokan fogadkoznak, hogy januártól sportosabb, egészségesebb életbe kezdenek. Egy idő után azonban alábbhagy a lelkesedés. Íme, néhány tipp, melynek segítségével nem alszik ki a motiváció lángja!

A siker kulcsa? A kitartás!
Ezt nem csak tudományos kísérletek igazolják, hanem bizonyára tapasztalati úton is rájöttél már. De miként is lehetne az ember kitartóbb? Ha érdekel, olvass tovább!

Mindenki meghal, de nem mindenki él
Mi az élet értelme? Ezt a kérdést mindenki felteszi magának, akár többször is az élete folyamán. A bejegyzésben szereplő videó kicsit más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Ezúton kívánok Neked sok örömöt az álmodozáshoz, és sikert a megvalósításhoz! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .