SUMMERMitől nyár a nyár? Mi a jól sikerült piknik titka? Hogyan készíts házi jégkrémet egyszerűen és gyorsan? Milyen hűsítő játékokat játssz a gyerekekkel egy forró napon? Mi az, amit feltétlenül meg kell tenned idén nyáron a szerelmeddel?

Ezekre, és még sok más nyárral kapcsolatos kérdésre kaphatsz választ, ha megnézed az alábbi linkajánlómat, melyben összegyűjtöttem Neked legkedvesebb és legtutibb nyári bejegyzéseimet. 🙂

Számodra mi a nyár?

Ha még nem jöttél nyári hangulatba, akkor ezután a kis videós bejegyzés után ez biztosan megváltozik! Tarts velem, és „éld át” a nyarat!

piknik

Szervezd meg álmaid piknikjét!

Akár kezdő, akár haladó „piknikező” vagy, inspirációt nyerhetsz ebből a fotós összeeállításból. Te milyen stílusú pikniket szeretsz a legjobban?

picnic

Ezernyi finomság piknikre

Ebben a bejegyzésben nemcsak kész listát kapsz az ideális piknik „hozzávalóihoz”, hanem számos receptötletet is találhatsz, ha esetleg tanácstalan vagy, hogy mit is készíts.

jégkrém

Készíts isteni házi jégkrémet egyszerűen és gyorsan!

Ha még nem próbáltál házilag jégkrémet készíteni, akkor ennek a bejegyzésnek az elolvasása után lefogadnom, hogy megjön a kedved! Ki az, aki ellen tud álni ezeknek a jeges finomságoknak?!

görögdinnyés jégkrém

Még 5 házi jégkrém, amit Te is elkészíthetsz

És ha egyszer elkap a gépszíj, akkor nincs megállás, nincs kiszállás…! 😉 A gyerekek egyébként is követelni fogják. Ha kifogytál az ötletekből, akkor irány ez a jégkrém recept összeállítás!

fotózás

Légy turista, anélkül, hogy elutaznál!

Nincs elég pénzed vagy szabid, hogy hosszabb időre nyaralni menj? Akkor uccu neki, fedezd fel a lakóhelyed, a környező városokat, fedezd fel a fővárost! Tégy úgy, mint egy turista, és legalább annyira élvezd is a folyamatot!

plyaing-couple-wallpaper

Top 15 nyári tennivaló szerelmespároknak

Vicces kis lista, melyből inspirálódhatsz, mivel is töltsétek az időd, ha már megtaláltad a nagy Őt! 😀

Infused waters

Nyári melegben válaszd a gyümölccsel ízesített vizet!

Mindig fontos figyelni a folyadékbevitelre, de a nyári kánikulában ez elengedhetetlen. Ha Te is bajban vagy azzal, hogy kipipáld a napi 2-3 liter megivott folyadékot, akkor üdv a klubban! Ez a bejegyzés lehet, hogy megoldást nyújt a problémádra?! 😉

oh joy réteges jégkockái

Hűsítsd magad gyümölcsös jégkockákkal!

Ha pedig megjött a kedved egy kis kreatívkodáshoz a különféle gyümölcsökkel és fűszernövényekkel, vagy épp trendi és olcsó nyári partikellékre vágysz, készíts gyümölcsös jégkockákat! Gyönyörűek!!

medence

13 hűsítő játék gyerekeknek

 Nyáron mi mást játszhatnátok otthon a gyerekekkel (strand híján), mint valami extrán hűsítő játékot? Az én gyerekeim odavannak ezekért a tevékenységekért, egyik kedvencük a jéggel pingálás. 🙂

Jó olvasgatást, nézegetést, inspirálódást. Szép nyarat! 😀

(Fotók forrásai a kiemelt bejegyzésekben.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .