Hogyan is lehetne megragadni a nyár örömét? Ha lehetne, üvegbe zárnám, és eltenném a hosszú téli hetekre. De mit tennék bele?

Napsütést, vízcsobbanást, meleg nyáresti szelet, rigófüttyöt, reggeli harmatot, főtt kukorica illatát, puha homokot, fűszeres koktélparadicsomot, lédúsan édes görögdinnyét, frissen mosott, napon száradt ruhák illatát, mezítlábas sétákat a fűben, hullámok hangját, gondtalan szünidőt, színes bikinit, a homogén strandzajt, mely csak foszlányokban érkezik a fülemhez, mikor elszenderülök, a Balaton akvamarin kékjét, a susogó nádat, a fagylalt jéghidegét, melytől mégsem fázom, mosolygó barackot, guruló málnát, bárányfelhőket, illatos rózsákat, méregzöld füvet, kerti grill fűszeres, nyálcsorgató aromáját, kabócák énekét, fülemüle dalát, tóba csobbanó, “nevető” kutyát, napszítta tincseket, rekkenő hőségben kellemes fuvallatot, mennydörgést és langyos záport, kora reggeli kávét a teraszon, tücskök muzsikáját, kacsák szárnysuhogását, hullócsillagokat, fogam alatt roppanó kovászos uborkát, naptej kókuszos illatát, napbarnított bőrt, pörgős, lenge szoknyát, hosszú, fényes estéket és korán világos hajnalokat. 🙂

Íme, 3 videó, mely megragadja a nyár szépségeit, örömeit és ellenállhatatlan pillanatait!

Egy kis összeállítás arról, kinek mit jelent a nyár (a legtöbb kép akár magyar is lehetne, bár a zászlót piros-fehér-zöldre, a tengert pedig a Balatonra kellene cserélni 😉 ).

Tengerpart, szörf, kalandok Fuerteventuráról: valami gyönyörűség! Van olyan, aki ne szeretne ide eljutni?!

A nyár 270 másodperce: buli, nyaralás, jó hangulat!

SUMMER

Te még mit tennél az üvegbe? 🙂

Fotó forrása innen.

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“Számodra mi a nyár?” - 1 hozzászólás

  1. Az én üvegem szinte csordultig van már: Pici lányaimmal az agárdi strand kiégett füvén pihenés a nagy pancsolások után, amikor nagyobbacskák, a balatonőszödi nyaralások, később meggémberedett tagokkal repülőgépből kilépve a forró trópusi levegő intenzív illata, még később a Vörös tengeren ringatózó búvárhajón a délutáni szendergés, mostanában pedig ugyanazon az agárdi strand, ugyanazon kiégett füvén gondolkodni azon, hogy megállt az idő!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*