Hallottál már olyanról, hogy virtuális karácsonyfa?

Réka és Anett idén decemberben indították útjára a Karácsonyi Manók Facebook oldalát, hogy bebizonyítsák, a karácsony nemcsak arról szól, hogy várd az ajándékokat, hanem arról is, hogy adhass.

karácsonyi manók

Ezen az oldalon felajánlhatsz bármit, ami Neked egy filléredbe sem kerül. Elsősorban olyan szolgáltatás jöhet szóba, mely a szakmádhoz vagy akár hobbidhoz kapcsolódik. Egy nyelvtanár ajándék nyelvórákat, egy fodrász ajándék hajvágást, egy kézműves ajándék tárgyat ajánlhat föl.

Ezen kívül bárki felajánlhat olyan használati tárgyat, amire neki már nincs szüksége, de szerinte valaki biztosan örülne neki.

Te mit ajándékoznál? Került már a Karácsonyi Manók virtuális fája alá life coaching konzultáció, HR közreműködés önéletrajz megírásához, parlamenti séta, online matekóra, süti és hátmasszázs is.

No, persze keresgélni is lehet a fa alatt. Nemcsak lehet, kötelező! 😉

A felajánlott ajándékért cserébe köszönetet és örömöt kapsz majd valakitől. Az élet pedig visszaadja Neked az önzetlen segítséget. Százszorosan. (Emlékszel, hogy az egyik boldogságfogadalom is erről szólt? Sőt mi több, a kedvesség olyan, mint a bumeráng, visszaszáll hozzád!)

Ha úgy gondolod, hogy körülnéznél a Karácsonyi Manók oldalán vagy lájkolnád őket, akkor katt IDE!

Ha van fa alá szánt ajándékod, akkor írj Rékának és Anettnek a karacsonyimanok2013@gmail.com címre, vagy vedd fel velük a kapcsolatot a Facebook oldalon keresztül!

Boldog karácsonyt ezúton is minden manónak! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .