5 év! 5 év? Azaz öt év!?

Olyannyira döbbenetes elhinni számomra, hogy ha nem lennének meg 2013-ig visszamenőleg a bejegyzések, és nem emlékeznék, hogy hányszor ünnepeltem már a Napi Boldogság születésnapját, egyszerűen nem hinném el!

Pedig íme a bizonyíték, alább láthatod:

2013

Ez volt a blog első bejegyzése. Már akkor is lelkesítően hatott rám a zene, akkor épp Josh Groban. Most inkább Ellie Goulding, de még mindig nagyon kedvelem Josh zenéjét is. 😉

2014

Az első szülinapot egy nagy halom cupcake sütésével (emlékszem, ennek a gyerekek családi napközijében is nagyon örültek!) és persze egy boldog beszámolóval ünnepeltem.

2015

Egy évvel később a részletes visszatekintést követően egy konzervdoboznyi tervet prezentáltam az új évre.

2016

A harmadik születésnapot egy nagy meglepetés bejegyzéssel indítottam, melynek ez volt a címe: „Miért különleges a mai nap?”. A kreatív projektben Kismanó is segédkezett. ♥ Ezután születésnapi nyereményjáték következett.

2017

Tavaly sem volt hiány egy kis visszatekintésből, és amellett, hogy megláthattad, én hogy néztem ki, mikor négyévesen elfújtam a gyertyáimat, egy (vegán) mogyorós-csokoládés csodatortával leptelek meg (illetve a receptjével!). Mmmm, de isteni volt! Tavaly is készültem egy kis meglepi sorsolással, melynek nagy sikere volt. 🙂

2018

Ez valóban öt év. Még mindig itt vagyok, még mindig boldogságról blogolok. 😀

Ez alatt az 5 év alatt ugyan némiképp változott a boldogságról alkotott elképzelésem (bár én nem öregedtem egy évet sem, nem ám! 🙂 ), de sok minden ugyanaz maradt.

Még mindig imádok sütni-főzni (de kiváltképp sütni!), ha tortáról vagy bármi más desszertről van szó, abban nem ismerek tréfát. Időközben ugyan a tortáim tejtermék- és tojásmentesek lettek, de két dologban biztosan nem változtak: ugyanolyan szépek és finomak maradtak (viszont még egészségesebbek lettek!).

Itt láthatod a bizonyítékot:

Meg itt:

No meg itt:

És itt:

Továbbra is híve vagyok a gyorsan elkészíthető, egészséges recepteknek, így elég masszívan bekerültek a repertoáromba a jól variálható, szuperegészséges csodák, a smoothie-k!

Ha kedved szottyanna egy smoothie-hoz, rám mindig számíthatsz!

Még mindig leginkább szakácskönyvből főzök (nem vagyok az az imprós alkat), de Nigella és Jamie helyett most Ella a legjobb barátom.

Még mindig nagyon fontosnak tartom a rendszeres testmozgást, és hogy motivált legyen az ember a fejlődésre, így azóta is időről időre bombázlak a motivációs videókkal és írásaimmal.

Továbbra is imádom a „csináld magad” projekteket, bár idő hiányában a megvalósításuk néha akadályokba ütközik. De jó érzés másokat alkotásra inspirálni, és saját magamnak is felhalmozni pár ötletet, végszükség esetére! (Meg persze akkorra, mikor „majd ráérek”!)

S igen, még mindig érdekel, hogy vajon mi a boldogság titka, különféle tudományágak és (szak)emberek interpretálásában. Éppen ezért minél több cikket, videót és idézetet igyekszem gyűjteni a témában, melyek elgondolkodtatnak, és cselekvésre ösztönöznek!

Végül, de nem utolsósorban azóta is szorgalmasan gyűjtöm a hét boldog pillanatait VasárnaPillanatok bejegyzés sorozatomban, sőt: a Napi Boldogság már követhező Instagramon is, mely arra szolgál, hogy minél több apró örömöt megörökíthessek a hét folyamán. Kövess Instagramon Te is!

Tavalyi nagy projektem volt, hogy elindítottam a Napi Boldogság hírlevelét, melyre sok szeretettel várom, hogy Te is feliratkozz. ♥

Ennek a hírlevélnek az a célja, hogy tájékoztassa a blog olvasóit a friss bejegyzésekről, hírekről. A múltban a legtöbb esetben a Facebook töltötte be ezt a szerepet, de sajnos a Facebookon történt változások következtében ez mostanra már szinte lehetetlen (ha nem fizetek, a bejegyzések nem jelennek meg a lájkolók hírfolyamában). Az olvasók unszolására indítottam el a hírlevelet, és nagyon remélem, hogy egyre népesebb tábora lesz majd a feliratkozóknak!

S ezzel elérkeztünk az idei évhez, A Szülinaphoz. Ennek a napnak a legnagyobb újdonsága és meglepetése az, amit már láthattál, mikor betöltötted a Napi Boldogság oldalát.

Voilá, az ötéves kis „csitri” új külsőt kapott, méghozzá nem is akármilyet!

Átláthatóbb, praktikusabb, és persze véleményem szerint még szebb lett a Napi Boldogság. Igazi csajos, mégis letisztult és persze modern ünnepi ruhába bújt.

A fönt található menüsávban természetesen továbbra is hozzáférsz a Napi Boldogság mind a bejegyzéséhez, viszont a könnyebben kezelhetőség érdekében új struktúrába rendeztem a posztokat. Így sokkal egyszerűbb lesz majd téma szerint válogatni a sok-sok videó, recept, tanács, inspiráció és ötlet között!

Remélem, Neked is tetszik! 🙂 Mivel az új dizájn most indult hódító útjára, elképzelhetőnek tartom, hogy ez elején még lesznek apróbb bökkenők és szépséghibák.

Éppen ezért amennyiben valamilyen furcsaságot tapasztalsz, vagy nem működik egy funkció az oldalon, kérlek, mindenképp jelezd akár hozzászólás, akár levél formájában. Segítséged előre is köszönöm!

Most pedig nincs más hátra, mint hogy ünnepeljünk! Az 5 éves évforduló alkalmából SZÜLIHETET hirdetek itt a blogon!

A Szülihét folyamán még 5 születésnappal kapcsolatos meglepetés bejegyzésre számíthatsz, úgyhogy érdemes lesz visszalátogatnod!

Apropó, visszalátogatás. Nagyon köszönöm, hogy eddig velem voltál és olvastál, remélem, hogy 2018-ban is gyakran beugrasz egy kis „töltekezésre”. Igyekszem továbbra is színes, érdekes, inspiráló írásokkal fogadni, s várom hozzászólásaidat, véleményedet! 🙂

                                                    A következő bejegyzésig sok szeretettel ölel:

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“Íme, egy boldog 5. születésnapi blog!” - 3 hozzászólás

  1. Boldog szülinapot és további sok sikert! Már vagy egy éve találtam rá a blogodra, időről időre visszatértem, a vasárnapi bejegyzések lettek a kedvenceim. Üdvozlettel: Tünde

    • Köszönöm szépen!! Nagyon örülök neki, remélem még sokszor visszatérsz majd egy kis “töltekezésre”. 🙂 Szeretettel: Anni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*