vaspill 54

♥ Kinyíltak a sárga krókuszok a ház előtt. Mivel itt folyamatosan éri őket a nap, nálunk ők a tavasz első hírnökei. Milyen vidám látvány! 🙂 Nem tudok betelni vele… Legnagyobb meglepetésemre zsongtak már körülöttük a méhek!

♥ Visszatérés a „régi” kerékvágásba: megint mindkét gyerek jár közösségbe. Juhéjj, végre tudok írni!

♥ Pozitív visszajelzések a pénteki örömzene alkalmából – nagyon örültem, hogy ennyi mindenkinek tetszett!

♥ Manna csomagot bontogatni, és szagolgatni és fogdosni. Mindig úgy bontom a dobozt, mint egy kisgyerek karácsonykor. Teljesen elbűvöl a termékek egyszerű csomagolása és isteni illata… Nem mondom, hogy fanatikus vagyok, de bizonyos termékeket nagyon jónak tartok.

♥ Készülődés Kismanó születésnapjára. Bár borzasztó fáradt voltam, és valami betegség is bujkál már egy ideje bennem, azért „megszületett” egy klasszikus csokitorta és egy mascarponés-gránátalmás panettone torta. Az utóbbit apukámnak készítettem, akinek ugyancsak most ünnepeltük a szülinapját. Elnézést a „maradék” képekért, de mire felocsúdtam, ez lett a tortákból. 😉 Ez történik, mikor még a fotózáshoz is fáradt vagyok…!

♥ Együtt örülni a gyerekek örömének, mikor az ajándékokat bontogatják (mert persze Nagymanó is beszáll ilyenkor a bontásba) – fotózni, videózni, és azon tűnődni, hogy lehet, hogy már megint elröpült egy év?! Azt hiszem a gyerekek születésnapján az ember mindig kicsit elmereng, és újra átéli az emlékeiben azt a bizonyos napot, mikor elkezdődött egy élet.

♥ Jól érezni magam a kis nagy családom körében: szeretni és szeretve lenni!! ♥

♥ Vasárnap reggel narancslevet facsarni, és megmutatni a gyerekeknek, hogy mi a különbség a narancs és a grapefruit íze között. Vicces volt! (A narancs-grapefruit kombót meg imádom – ivás közben meg vizualizálom, ahogyan a sok vitamin bejut a szervezetembe.)

♥ Napsütéses kutysétáltatás a családdal – Turbó is elégedett volt, no meg a gyerekek is. Én meg annyira örültem, mikor megpillantottam a gyönyörű, frissen kinyílt barkákat!

Tavaszi programokon agyalni: például március elején nyílik a Szentendrei Skanzen, ahova mindig érdemes ellátogatni.

♥ Leszúrni valamiért Férjet (szerintem jogos volt!), aztán megbánni, és értékelni, hogy ilyenkor Férj nem hasonló stílusban replikázik, hanem megvárja, míg lenyugszom. Ismer már, vagy mi a fene…! 😉

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .