♥ Nyílt nap az oviban: Kismanó különleges csoportfoglalkozáson vett részt a víz világnapja alkalmából. A feladatok mind-mind vízzel és a vízi élővilággal voltak kapcsolatosak, s már azt öröm volt látni, hogy milyen nagy örömmel végezték a gyerekek a kreatív állomások feladatait.

Büszkeség töltött el, mikor Kismanóra néztem, aki teljes önállósággal végezte el az összes feladatot, s láthatóan nagyon jól érezte magát társai körében. Lelkesen vett részt az énekes és torna elemeket tartalmazó feladatokban is, és minden probléma nélkül futott ki az udvarra, mikor búcsúra került a sor (szinte alig méltatott figyelemre, aminek ezúttal örültem).

♥ A múlt héten volt a boldogság világnapja! Bár sajnos alig volt időm készülni erre a jeles napra, azért arra volt időm, hogy összeállítsak egy bejegyzést a legnépszerűbb boldogsággal kapcsolatos bejegyzéseimből. Nagyon érdekes volt végiglapozni a több száz bejegyzést – alig akartam hinni a szememnek, hogy már ilyen sok vetületét vizsgáltam meg a boldogságnak!

♥ Jógaóra egy igazi indiai jógival. Születésnapomra Férj testvérétől jóga bérletet kaptam, de nem is akármilyet: terápiás, magánórára szóló bérletet. Az egy óra (lábpanaszaimra fókuszált) jóga nagyon gyorsan elszállít (és nagyon aktív volt!), majd utána fél órás gyógymasszázs következett. Másnap mindenemben izomláz volt, melynek ugyan örültem, de nagyon meg is lepődtem!

♥ Sajnos Férj több napra megint külföldre utazott a múlt héten, de csütörtökön viszont nagyon örültünk neki, mikor hazaért – és mindenkinek hozott valami kis meglepetést is.

♥ Mikor Férj hazaérkezett, teljes pompájában megcsodálhatta a neki létesített kis krókusz-szívet a kertben. Élőben még szebb, mint a képen!

♥ Gyakorlatilag egész télen nem voltam beteg – viszont most sikerült egy jó kis náthát összeszednem. Minden rosszban van valami jó: már úgy érzem, egyre jobban vagyok!

♥ Szombat délután ünnepeltük keresztlányom 21. (!) születésnapját, melynek alkalmával megint találkozhattunk rég nem látott rokonainkkal. Valami fenséges estebédet készített számunkra a háziasszony (és a család is sokat segített!), a mi menünk zöldborsóleves, különféle rántott zöldségek, töltött gombafejek, sült zöldségek, krumplipüré és zöld saláta volt. Ha ezekből nem ettük volna pukkadásig magunkat, akkor jött még egy csokis torta, almatorta és kis aszalványokból készült golyók. Mmmm!

♥ A hangulatot fokozta, hogy a szülinap alkalmából Nagymanó elhozta gitárját, és kis előadást rögtönzött, ami azért nagyon jó, mert izgul a fellépéstől, és megbeszéltük, hogy minél több lehetőséget használunk ki kisebb fellépésekre, annál profibb lesz majd, ha nagyobb közönség előtt kell zenélnie. Nagyon ügyes volt!

♥ Halleluja, mostantól nem kell reggel fél 6-kor kelnem Törpillához, elég csak fél 7-kor! Mire nem jó a nyári időszámítás!

♥ Törpilla copfját befonni.

♥ Házi paradicsomlevest enni (Férj anyukája készítette).

♥ Fodros kel pestót készítettem a hétvégén, pár napja azt eszegetem, mert sajnos nálunk a családban csak én szeretem a pestót. Pedig milyen isteni finom lett!

♥ Bár nem voltam a toppon, de a húsvéti díszeket leszedtük a padlásról, s a gyerekek óriási lelkesedéssel dekorálták a nappalit, konyhát, előszobát. Olyan édesek voltak, fél óra alatt teljes díszben pompázott a teljes lakás!

Neked mi tette boldoggá a – múlt – hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .