♥ Nagymanó 9 éves lett! Ilyenkor jön a klisé, hogy el sem hiszem, hogy már mekkora, még csak most volt kisbaba… Hát, tényleg így érzek!!!

♥ A szülinapot csodás helyen, Visegrádon ünnepelni, fantasztikus panorámával, bár kevésbé fantasztikus idővel.

♥ De nem baj, legalább jól esett befűteni a kandallóba, amit Nagymanó és Törpilla is nagyra értékelt.

♥ Férjjel a szálloda wellness részlegében szaunázni (közben kint zuhogó eső, orkán erejű szél), majd inni egy frissítően jeges gyümölcsös smoothie-t.

♥ Különleges Do’Terra aromaolajos masszázson voltam, ami csodálatosan ellazított. A Do’Terra termékeit itthon is használjuk, így nagyon megörültem neki, mikor megláttam, hogy már masszázsuk is elérhető!

♥ Csodás naplemente a Dunakanyarban!

♥ Pezsgőkoktéllal Kismanó egészségére koccintani. A gyerekek is kaptak kivételesen (alkoholmentes) koktélokat.

♥ Hazaérni és hazahozni az állatkákat a panzióból. Chili szerintem már alig várta, hogy elfoglalja a helyét a kandallónál (nagyon elégedett volt!), Indy pedig könnyes búcsút vett a kutyapajtásoktól. Hát, én valami irtózatosan örültem mindkettőjüknek, el sem tudom mondani, mennyire hiányoztak!

♥ New York-ról megírni (végre!) a bejegyzésemet, melyben összeszedtem 40 olyan dolgot, ami örömmel töltött el. 🙂

♥ Szentendrén a Duna-parton tavaszias időben sétáltatni Indy-t Törpillával. Utána lovaglásra mentünk, végig valami fantasztikus idő volt!

♥ Házi céklás hummuszba mártogatott kék burgonyaszirmok. Vicces! 😀 (Fotó már sajnos nem fért a válogatásba, de ha érdekel, látogass el az Instagram oldalamra!)

♥ Ölembe kucorodó Chili, aki még ragaszkodóbb, mióta hazajöttünk. Valahol olvastam, hogy a macskák ilyenkor hajlamosak a sértődésre. Én ennek semmi jelét nem tapasztalom, sőt!

♥ Ágyamra telepedő Chili, miközben a bejegyzést írom (pszt, csak Férj meg ne tudja!).

♥ VÉGRE megírni Adriene 30 napos jógaprogramjáról a bejegyzéseimet. Szerintem biztosan Te is kedvet kapsz majd hozzá, ha elolvasod, az első részt itt tudod megnyitni.

♥ Indy sikeresen túlesett az ivartalanításon és egy kalap alatt egy gastroplexián, így most már nyugodtak lehetünk afelől, hogy nem fenyegeti a gyomorcsavarodás veszélye, ami sajnos Turbó életébe került. Nagyon megkönnyebbültem, hogy minden rendben ment, de a felépülés sajnos nem egyszerű! Ugyanis gyűlöli a fején a gallért, ami ugye azt akadályozza meg, hogy nyalogassa vagy rágja a sebeket. Emiatt eléggé depis, és nagyon mozogni sem akar, csak akkor futkos örömmel, ha leveszem a fejéről.

♥ Ennek folyománya, hogy napi sok alkalommal gallér nélkül (pórázon!) sétálni megyünk, egyébként pedig az előszobában fekszik a gallérral a nyakán. Úgy sajnálom szegényt, már alig várom a jövő hétfőt, akkor megszabadul végre tőle! De a lényeg, hogy szép lassan gyógyulgat.

♥ Hétvégén Férjjel kicsit kettesben lenni, míg a gyerekek a nagyszülőknél voltak. Befejeztük az Ír című filmet, amit New York-ban kezdtünk el a moziban (csak én gyakorlatilag elaludtam rajta). Még jó, hogy nem erőltettem ott a dolgot, mert három órás a film! A színészi alakítások fantasztikusak benne, de én megint konstatáltam, hogy jó ideig nem akarok véres maffiafilmeket látni…!

♥ Vasárnapi ebéd kettesben Férjjel a Dobrumbában ♥ (Csak egy fotó került föl a menüből a kollázsba, de ha érdekel, a többit ugyancsak megnézheted Instagramon 😉 )

♥ Sikerült visszarázódnom a hétköznapok kerékvágásába, azaz végre nagyjából rend van otthon, és nem áll hatalmas halmokban a szennyes (hip-hip hurrá!). Nagyon nyomasztott, hogy ennyire el vagyok vele maradva, de nagy nehezen pótoltam az elmaradásom.

♥ Megint piacon: jól feltankoltam, de még így sem tudtam mindent megvenni, amit kellett, mert olyan sokan voltak. Jövő héten korábban megyek, most kicsit lazábbra vettem a figurát (meglett az eredménye).

♥ És végül, de nem utolsósorban, itt van március! Ami már eleve örömre ad okot, még akkor is, ha zuhogó esővel kezdődik…

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .