vasárnapillanatok 47

♥ Elfújta a szél az Operettben – nagyon rég nem voltam színházban, jó volt újra „visszacsöppenni”. Szokásosan fantasztikus hangok fémjelezték az estét.

♥ Este 11-kor színház utáni röpke sajtburger Férjjel – egy ilyen párosnak nem lehet ellenállni… 😉

Szilveszter napján futni menni a ködös időben – büszke voltam magamra, még akkor is, ha előbb be kellett fejeznem a tervezettnél, mert meghúzódott a lábam.

Egyszerűen fenomenális szilveszteri malacsült – OMG!!! Férj anyukája megint kitett magáért, valósággal elaléltam a puha, omlós hústól és a ropogós bőrtől. Na, ez borzasztóan hiányozna, ha vega lennék. Bár ha vega lennék, valószínűleg nem hiányozna… Na, ezt a döntést sem ma hozom meg. 😉

Koccintás Férjjel gránátalmás pezsgővel éjfélkor. Szerencsére a gyerekek sem ébredtek föl éjjel, annak ellenére, hogy valami óriási tűzijátékozás volt, és Kismanó borzasztóan félt tőlük lefekvéskor.

♥ Mennyeire sikeredett barackos-gránátalmás pavlova torta újév napjára – méltó desszert volt az év indításához! A gyerekeknek is sikerült felnőtt adagokat elfogyasztaniuk.

♥ Azon örömködni, hogy már több mint 1500 lájkolóval kezdi meg a Napi Boldogság 2014-et! Jééééjjjj! 🙂

♥ Ugyancsak újév első napján Római vakáció a Belvárosi Színházban. Halmozom az élvezeteket! Vicces volt, könnyed, szórakoztató – és jó volt anyukámmal együtt nézni (közös kedvencünk az eredeti film!).

♥ Élvezni, hogy Férj sokat van itthon, melynek folyományaként ő játszik pilótásat, autóversenyzőset, vonatosat és szerelőset a fiúkkal. Nem tehetek róla, de a fiús játékokkal még mindig hadilábon állok! (Megjegyzés: mindig is lányos lány voltam, a legón kívül semmi fiús nem érdekelt, így néha nehéz az „átalakulás”.)

♥ Kismanóval délutáni alvás után pokrócba burkolózva Postás Pat mesefilmet nézni a tévében. ♥

♥ Amikor Nagymanó azt mondta, hogy: „Anya, én akkor is szeretlek, mikor veszekszel velem.” ♥

♥ Erőt venni magamon, és az ünnepek utáni nihil után inkább céltudatos tervezésbe kezdeni.

Új határidőnaplóba új tollal beírni a fontos ünnepeket, dátumokat.

♥ Férj anyukája által készített óriás adag finom rakott krumpli, mikor már kopogott a szemem az éhségtől.

♥ Szüleim látogatása nálunk, amit nagy örömmel fogadtak a gyerekek – minden játékot bemutattak, amit a Jézuska hozott. 🙂

Téged mi tett boldoggá a héten?

ui.: Kismanó kiiktatta a billentyűzetből az AltGr gombot, így néha nehézségeim akadnak a kacsintós smiley-kkal. De megoldom. Még jó, hogy nem valamelyik fontosabb gombbal tette ezt (bár a Shift is akadozik, mert már azt is kibelezte egyszer). Hároméves létére a bocsánaton kívül (ha! legalább bocsánatot kért!) még azt próbálta elmagyarázni, hogy a kedvenc traktoros farmos szimulátoros játékához nincs szükség az AltGr-re…!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .