Happy-New-Year-Wallpaper-2013Szilveszterkor mindenki számot vet az elmúlt év eseményeivel. Legyen azok jók, vagy rosszak.

Ez alól én sem vagyok kivétel, bár írásban ezt általában nem szoktam rögzíteni, inkább csak elgondolkodom.

Ezúttal sem szándékozom Téged a részletekkel untatni, viszont a Napi Boldogságról mindenképp szeretnék pár szót ejteni.

Idén januárban kezdtem írni a blogot, és elképesztő, milyen mértékben változtatta meg az életem. Teljesen máshogyan látom a világot általa – egy sokkal optimistább, sokkal kreatívabb szemszögből.

Rengeteg örömöt ad, mert nemcsak az ismerőseimtől kapok pozitív visszajelzéseket, hanem sokan mások is írnak azzal kapcsolatban, hogy mennyire tetszenek a bejegyzéseim. Ezek a levelek és hozzászólások valóban bearanyozzák a napjaimat, nagyon jól esnek! Még egyszer köszönet értük! 🙂

Ugyanakkor a blog erőt ad akkor is, amikor hajlamos vagyok mélabúba süppedni, hiszen kénytelen vagyok összeszedni magam –a boldogságról ugyanis csak a boldog ember tud igazán írni. Pontosan ezért pozitív hangvitelű bejegyzéseket is csak bizakodó hangulatban lehet megírni. A Napi Boldogság mindig emlékeztet arra, hogy történjen bármi, valami okunk mindig lehet az örömre.

Úgy gondoltam, hogy ma egy egy kicsit visszanézek, milyen sok bejegyzés született a blogon. Pontosan 329. Melyek azok a bejegyzések, amik ilyen vagy olyan okból nagyon közel álltak idén a szívemhez? Lássuk az idei év kedvenceit. 🙂 (Csak halkan megjegyzem, hogy kínszenvedés volt minden kategóriába egyet-egyet válsztani. Ennél azért sokkal több kedvencem van, de muszáj volt keménynek lennem.)

A címre kattintva mindenhol eljuthatsz az eredeti bejegyzéshez – valami miatt a WordPress most nem volt hajlandó kékkel színezni a linket tartalmazó szavakat – dec. 31-én lehetünk engedékenyek… 😉

Kedvenc idézet:

hit

Kedvenc boldogságterv: Ne várj el annyit!

„A béke ott kezdődik, ahol az elvárás megszűnik.” (Sri Chinmoy) Ezen még sokat kell dolgoznom, de jól esik, hogy rájöttem arra, hogy dolgoznom kell még rajta. Szóval mondhatom, hogy jövőre folytatom ugyanitt? Mindenképpen.

Kedvenc videó: 3 dolog, amire rájöttem, mikor a gépem becsapódott

Elképesztő mennyiségű ember volt kíváncsi erre a videóra, ami valóban az élet nagy kérdéseit feszegette. Ide érkezett a legtöbb hozzászólás, és persze itt merült föl a legtöbb nézetkülönbség is. Nem is csoda – egy ilyen felkavaró élmény mindenkit megragadott.

Kedvenc zene: Dallamok egy adventi estére

Sok kedvenc összeállításom volt, de talán ezt hallgattam meg legtöbbször. Olyan békét, nyugalmat, tisztaságot sugároznak a benne összegyűjtött dalok. Még karácsony este is meghallgattuk!

adventi este dallamok

Kedvenc motivációs film: Szedd össze magad, kelj föl és ragyogj!

Ha bármikor is kételyem támad, hogy elmenjek futni, akkor elég ezt a videót megnéznem, és kész vagyok az indulásra!

futás

Kedvenc pozitív bejegyzés: Pozitív gondolatok – Vegyél egyet!

Az optimizmust népszerűsíteni kell (jujj, ez nagyon rosszul hangzik, de így van!). Erre az egyik legszuperebb eszköz ez a kis letéphető fülekkel rendelkező szórólap. Tedd ki otthon, a munkahelyeden vagy akár a buszmegállóban, és máris tettél azért, hogy mások napja szebb legyen!

Napi Boldogság pozitív gondolatok

Kedvenc sikertörténet: 1000 jó dolog az életben

Neil Pasricha története az élő példa arra, hogy a pozitív gondolkodás és persze a kreativitás micsoda sikert és változást eredményezhet az ember életében.

neil-pasricha

Kedvenc csináld magad: Karácsonyi ajándék kuponok

Minden percét élveztem a készítésének, és utána szuper volt látni, hogy mások is hasznát vették a kuponoknak!

karácsonyi kuponok 3

Kedvenc étel recept: Málnás-csokis pavlova torta

Nemcsak azért, mert ezt a receptet néztétek meg a legtöbben, hanem mert az egyik legnagyobb kedvencem, és mert olyan jó volt elkészíteni hozzá a fotó kollázst.

Pavlova torta 2

Kedvenc ital recept: Pumpkin Spice Latte

Nyamiiii!

PSL

Kedvenc kreatív bejegyzés: Ezt tedd az adventi naptárba!

Imádom a karácsonyi várakozást, melynek egyik legfontosabb eleme az adventi naptár. Jó volt ötletelni, hogy mi is kerülhet bele – és meg is valósítottam belőle párat!

kalendárium 1

Kedvenc egészséggel kapcsolatos bejegyzés: 15 tipp, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyál

Mert valóban hasznos infókat tudtam összeszedni, ami nekem is sokat segített, mint notórius inni elfelejtőnek.

fruit infused water

Kedvenc dekorációs bejegyzés: 30 borzasztóan jó dekorációs ötlet Halloween-re!

Mert imádom a Halloween dekort, és mert dúskáltam a jobbnál jobb ötletekben.

13

És Neked melyik bejegyzés volt a kedvenced?

Nagyon boldog új évet kívánok minden Napi Boldogság olvasónak, és remélem, hogy jövőre is velem tartasz majd! 🙂

Szeretettel: Anni

Első fotó forrása innen, a többiét pedig lásd a hozzájuk tartozó bejegyzésekben! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .