♥ Férj nagy vonatőrült, mely lelkesedését én nem igazán tudom osztani. DE. Mégis örömöt okozott, mikor megpillantottam a HÉV megállóban a képen látható NOHAB mozdonyt! Még arra is képes voltam, hogy a közelben leparkoljak, majd lélekszakadva rohanjak, hogy különféle szögekből megörökítsem, majd diadalittasan átküldjem neki a képeket. 😀

♥ Megint készítettem házi müzlikeveréket, és szokásomhoz híven egy jó kis smoothie-val ez volt a reggelim többször is a héten. A képen látható smoothie szederből készült és nagyon finom lett. Még fodros kelt is csempésztem bele!

♥ El sem hiszem, 11 ezer követőt számlál a Napi Boldogság Facebook oldala!!! Boldogság! 😀

♥ Szerdától Törpilla is itthon volt velem, ami kissé megnehezítette a tennivalóim elvégzését. De imádom a lelkesedését, mikor vásárolni megyünk vagy valami számára érdekes feladatot kell elvégeznem a ház körül. Lásd a kutyakaki szedést, ami valamilyen oknál fogva az egyik kedvenc tevékenysége. Mármint nézni, ahogy anya felszedi a kutyagumikat. 😀

♥ Meglátogatott minket Törpilla keresztanyukája és kislánya, majd négyesben strandra mentünk. Idén még nem voltunk strandon, így szinte gyermeki lelkesedés lett úrrá rajtam, mikor a Lupa Beach-re értünk.

Még soha nem strandoltam a Lupa-tavon, de úgy látszik, ami késik nem múlik. 🙂 Nekem nagyon tetszett a strand, és olyan jól tudtam volna élvezkedni, ha nem kellett volna két hároméves után rohangálni félpercenként. 😉 Tisztára úgy éreztem magam, mintha tengerparton lennék, csak épp kicsit kevesebbet kellett utaznom hozzá. 😀 Teljesen kimerülve, hisztis kislányokat vonszolva mentünk a kocsihoz a rekkenő hőségben olyan 1 óra magasságában, mikor mindketten rádöbbentünk, hogy arra sem volt időnk, hogy mi magunk megmártózzunk a vízben! Na nem baj, folyt. köv!

♥ Ezen a héten búcsút vettünk az egyik bölcsis gondozónéninktől, Törpilla nagy kedvencétől. Ebből az alkalomból nagyon finom vaníliás-levendulás kekszeket készítettem, melyek receptjét megtalálhatod a blogon!

♥ Időnként ellátogatunk a IKEA-ba, ha már elég sok olyan dolog szerepel a listánkon, amit ott célszerű beszerezni. Most Kismanó ágyát (még a kiságyban aludt!) kellett lecserélnünk eggyel nagyobbra, így Törpillával az egyik délelőttöt az IKEA-ban töltöttük. Szokás szerint sok más is került a kosarunkba, pl. tárolódobozok a gyerekszobákba, egy új salátacentrifuga a konyhába, ágytakaró a hálónkba, és egy szuper kis piknikasztal a gyerekeknek a teraszra.

♥ Törpilla valósággal megrészegedve rohangált föl-alá az áruházban: minden kiságyra rámászott, a játékokkal eljátszogatott, jóízűen eszegette az ebédre beszerzett zöldséggolyóimat az étteremben. Szóval nagyon jól érezte magát, és a vásárlást követően pedig nagyot aludt a kocsiban. Én is 😀

♥ Ezen a héten nagyon sok zenét hallgattam, főként aktuális kedvencemet, Ellie Goulding akusztikus feldolgozású „Devotion” című számát. Annyira szép! ♥

♥ A szokásos szombat délelőtti piacozás alkalmával Törpilla segített fodros kelt válogatni, és óriási lelkesedéssel pakolta a leveleket a zacskómba. Imádom, hogy minden héten ugrál örömében, hogy piacra megyünk, ami nekem is plusz lökést ad, mert bevallom őszintén, hogy néha szívesen kihagynám a teljes szombat délelőttöt igénybe vevő programot. De nem panaszkodom. 😀

♥ Szombat délután átjöttek szüleim – már nagyon rég nem voltak nálunk, és már régóta várom, hogy megmutassam a veteményesem apukámnak, aki egy időben nagyon profi szinten űzte a biogazdálkodást. Ilyenkor végigsétálunk a növények között, és gyakran tanácsot is ad egy-egy növény kapcsán, sőt, még a paradicsomaimat is segített kicsit formába hozni.

♥ Uborkaszüret ♥ Apukámmal kicsit megkönnyítettük az uborkahálóm helyzetét, azaz leszedtünk pár kilónyi isteni friss uborkát. Hihetetlen mennyiség termett az idén, jut bőven az egész családnak! 🙂

♥ Ezen a héten csak kétszer jutottam el futni, viszont akkor igyekeztem kitenni magamért. A meleg nem mondom, hogy segítségemre volt ebben, de az új Ellie Goulding számokkal bővült tracklistem megadta a kellő lökést.

♥ Görkorizás. Fejlődöm. 🙂

♥ Vasárnap ünnepeltük Nagymanó 8. szülinapját a szüleimnél, melynek alkalmából vaníliás-csokipudingos bogyós gyümölcsös csokitortát készítettem. Finom lett. ♥ A gyerekek nagyon boldogok voltak, hogy megint játszhatnak egy nagyot az unokatesókkal, és én is tudtam kicsit beszélgetni testvéremmel. Jó volt egy kicsit „leereszteni” a tevékeny napot követően.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .