001 collage (1)

♥ Első hét a focitáborban – amúgy is focimámorban úszik az egész család, a fiúknak pedig ez az első táboros élményük. Nagyon aggódtam, hogy miként bírják a gyűrődést, de gyönyörűen helyt álltak. És nagyon élvezik a naphosszat tartó focit!

♥ Leszedtem a második adag levendulát a kertben – körbelengi csodás illatával a lakást.

♥ Mikor egy hihetetlenül meleg nap után hazajövünk a foci táborból a gyerekekkel, és a kerti locsolót rákötjük a virágos „spriccelőre”, ami körbe forog – a gyerekek pedig ruhátlanul futnak körbe-körbe a hűsítő vízsugár alatt. Öröm nézni egy ideig – aztán pedig én is beszálltam a játékba! (Nem ruhátlanul, hanem bikiniben 😉 ).

♥ 8 éve mondtam igent a világ legjobb pasijának az év leghosszabb napján. Számomra ez a nap azóta is nagyon különleges – talán az év 365 napja közül a legkedvesebb számomra.

♥ Gyönyörű rózsacsokor, melyet Férjtől kaptam – mindig meglep egy rózsákból álló csokorral a nagy nap alkalmából. 🙂

001 collage (1)

♥ Törpilla kifejezetten jól viselkedett az egészséges rendelésen, ahol oltást kapott – tulajdonképpen nem is igazán sírt a szurit követően. Szó szerint ki kellett vonszolnom, annyira szeretett volna még maradni játszani a játékokkal.

♥ Férj szülinapját ünnepelte az egész család – a gyerekek szépeket rajzoltak neki, tőlem pedig egy nosztalgiavonatozást kapott ajándékba. 🙂

♥ Szombat esti vacsora kettesben, egy pohár pezsgő kíséretében. Ráérősen eszegettünk, beszélgettünk, és isteni desszertválogatást ettünk a vacsora végén.

♥ El sem hiszem: végre tele vannak virágokkal, néhol pici paradicsomkezdeményekkel a paradicsomaim. Már érik a cukkini, az uborka, és már van pár erős paprikám is (kifejezetten Férj részére, én nem élek vele). Alig várom, hogy szedhessem a kis paradicsomaimat!!

♥ Gyors piacolás anyukámmal szombat reggel – a végére már tombolt a hőség. Jó sok finomságot sikerült vásárolnunk. 🙂

001 collage (1)

♥ Nosztalgiavonatozás kettesben a Levendula Expresszel Balatonfüredre. ♥ Minden percét élveztük az kirándulásnak: a láthatáron feltűnő Balaton kékjét, a sétát, fagyit és láblógatást a fürdei kikötő vizében, a madarak csicsergését a nádasban… Férj persze leginkább kedvenc NOHAB-jának duruzsolására szavazott volna, ha őt kérdezed 😉

♥ Levendulafesztivál Tihanyban – nem sikerült eddig még eljutnom ide, pedig nagyon régóta tervezem, most viszont körbesétáltuk az egész vásárt, ittunk levendulaszörpöt, és egy-két apró levendulás szépséget is beszereztünk.

♥ Természetesen nem hagyhattuk ki a levendula szedd magad mezőt sem, ahonnan nagy szatyor frissen vágott, illatos levendulával távoztunk. Férj nem lelkesedett a program eme részéért, de hagyta, hogy kiéljem magam, mert nagyon engedékeny hangulatban volt a vonatozás után. 😉

♥ Kilátás a Tihanyi Apátság kertjéből – nem, a Balaton látványával nem lehet betelni!

♥ Balaton partján az árnyékban vízcsobogást hallgatni és gyakorlatilag semmit tenni (na, jó, beszélgettünk). Nálunk ez ritka, mint a fehér holló (mármint a semmittevés).

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .