Ez a hét elmondhatatlanul sok csodás pillanatot tartogatott, azt sem tudom, hol kezdjem…

♥ Megérkezett barátnőm második kislánya, méghozzá egy héttel előbb! A meglepetéstől azt sem tudtam hová legyek, mert vasárnap még nagyban beszélgettünk a 26-ára kiírt szülésről, hétfő este pedig már megvolt a gyönyörű babuci… Annyira örültem neki!

♥ El sem hiszem: befejezték a festők a munkálatokat a házon, ami gyönyörű lett! Tiszta, világos, megújult falak + kerítések oszlopai is ugyanolyan színre lefestve. Öröm minden egyes alkalommal ránézni…

♥ 10. házassági évforduló 21-én, melyet kettesben töltöttünk, egy csodás vidéki wellness szállodában. Kifogtuk a kánikulát, így strandolni és wellnesseszni (szauna, masszázs, gyógyfürdő) is jutott időnk. No meg egy kis olvasásra, (sok) beszélgetésre, sétára…

♥ Egész héten nem sportoltam, de a kétnapos miniszünidőnk alatt egy rövid reggeli futás azért belefért. Jól is esett! Mindig nagyon izgalmas új terepet felfedezni…

♥ Este a vacsora után a közeli lovarda istállójához átsétálni, és szemügyre venni a lovakat. Hallgatni elégedett horkantásukat, a széna ropogását, beszívni az ismerős lószagot…

♥ Pezsgőzés és romantikázás – reggel és este! Reggel sikerült 4 korty pezsgőtől becsípnem, ehhez este pontosan háromnegyed pohár pezsgő volt elegendő… Pedig imádom a pezsgőt. Hát, csődbe menni nem fogunk az elfogyasztott piamennyiségünket tekintve! (Egy időre azt hiszem

♥ Meglepetés rózsacsokor, melyet az évfordulónk napján kaptam Férjtől reggeli után – és milyen illata volt!

♥ Két zenés diasorral készültem meglepetésként Férjnek a 10. év alkalmából, melyeket egymáshoz bújva néztünk meg. Az egyik több száz fotón keresztül elvenítette fel házasságunk elmúlt 10 évének pillanatait. A másikat pedig évfordulós fotózásunk és az esküvői fotózásunk képeiből válogattam össze. Férj is teljesen odavolt az évfordulós képekért, melyek tényleg minden várakozásunkat felülmúlták. Mondjuk a helyszín és a fotós sem mindennapi – további részleteket a fotózásról szóló érzelmes bejegyzésemben olvashatsz itt.

♥ Időjárás változás: bár kiélveztük a strandidőt rövid miniszünidőnk alatt az évfordulónk estéjén egyértelművé vált, hogy óriási időjárás változás fog bekövetkezni. Teljesen megdöbbentő volt megtapasztalni a fél nap alatt bekövetkező több mint 15 fokos hőmérsékletcsökkenést. Már szakadt az eső, mikor nyugovóra tértünk, és olyan finom friss levegő áramlott be az erkély ajtaján!

♥ Nyugodtan reggelizni. (Pont.)

♥ Nyugodtan vacsorázni. (Pont.)

♥ Medence partján üldögélni. Anélkül, hogy felugranék percenként valamiért.

♥ Ezek után hazaérni és gyerekekkel találkozni.

♥ De még előtte meginni a szertartásos „welcome-home” kávémat és megsimogatni Chili cicát.

♥ Chili akkora nagy lett! Már nem is kiscica… De így is szeretjük ám! De nagyon!

♥ Férj 40. születésnapi ünneplése: reggel a gyerekekkel köszöntöttük az ágyban, volt ideje minden ajándékot megnézegetni és felpróbálni.

♥ Ebéd előtt következett a nap fénypontja: Nagymanó és Férj testvérének meglepetés gitárelőadása. Felejthetetlen élmény volt mindannyiunknak, még én is nagyon meghatódtam, pedig én voltam a fiúk „menedzsere”. Férj egyik kedvenc számát adták elő – annyira büszke voltam rájuk!

♥ Délutáni köszöntés anyukáméknál, ahol volt nagy gyertyafújás – és örömmel vettem tudomásul, hogy lehetett volna nagyobb az epres-csokis szülinapi torta, amit én készítettem.

♥ Este konstatálni, hogy minden úgy ment, ahogy szerettem volna, és elmerengeni azon, hogy bár már 40 éves a férjem, úgy érzem, semmi nem változott.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #277: 40 & 10 év” - 2 hozzászólás

  1. Drága Annika!

    Mondhatnám, hogy semmit sem változtatok, de ez nem lenne igaz. Szebbek vagytok mint valaha!!!
    Sok-sok boldogságot a további 50, 60, 70 évre!
    puszi:
    Kriszti, Tamás és a Lányok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .