♥ Csodásan napos volt a hétfő, méltóan ahhoz a naphoz, mikor 9 évvel ezelőtt anya lettem. ♥ Már 9 éve és még csak 9 éve (kinek mi tetszik, néha ezt érzem, néha azt) hogy én vagyok „Anya”, és világra jött Nagymanó, aki az egyik legcsodálatosabb ajándék az életemben.

♥ Ez a legcsodálatosabb ajándék rollert kért születésnapjára, és meg is kapta: nagyon örült neki, és a sakktábor előtt muszáj volt mennie pár próbakört az utcán. 🙂

♥ Sakktáborba ment Nagymanó és Kismanó (!) is. Eddig tudtam, hogy Nagymanónak nagyon jól megy a sakk, de hogy Kismanónak ennyire jól megy, arról nem is álmodtam! Minden nap fantasztikusabbnál fantasztikusabb visszajelzések érkeztek, én pedig minden nap olyan boldog voltam ennek hallatán! 😀 Hiszen az egyik legfontosabb dolog, hogy sikerüljön megtalálni azt, amiben egy gyerek jó, és amit szeret csinálni – pótolhatatlan sikerélményekhez juthat így már egészen korán, s ez kihatással lehet egész további életére.

♥ Minden napra jut valami Chili-élmény – lassan teljesen a bűvkörébe kerít ez a csodálatos élőlény. Még akkor is, ha gyakran felbosszant vagy épp a gyönyörű függönyeimet szaggatja, vagy a zuhanytálcába pisil (!). Oké, nem ezekről az élményekről beszélek – hanem amikor az ölembe telepszik a kanapén, vagy reggel a nyávogásával köszönt, vagy amikor ellenállhatatlanul bájosan kinyújtózva alszik a kedvenc foteljában. Szóval nagy a szerelem!

♥ Ja, és kimaradt Chili legújabb kalandja a fürdőkáddal – ugyanis imád belemászni és játszani a csöpögő csappal (ami igazából nem csöpög, de én megnyitom neki, hogy szokja a vizet). Ha fürdöm, akkor is imád a kád szélére telepedni, és kíváncsian tekintget rám – mintha azon gondolkodna, csatlakozzon-e hozzám.

♥ Beindult az uborkaszezon! Kilószámra szüretelni nagyon menő. 🙂

♥ Epres jégkrémet nyalogatni a teraszon.

♥ Elmenni futni egy kicsit (de nem többet, mert egyszerűen nem volt időm rá!).

♥ Már otthon is készíthetek magamnak habos cappuccinot, mert megleptem magam egy tejhabkészítő géppel. Mmmmm! (És milyen érdekes a különféle növényi tejekkel kísérletezni, hogy melyik hogyan „viselkedik”.)

♥ Málnás granola kókuszjoghurttal reggelire. (Mikor kiderült, hogy lehet kókuszjoghurtot kapni az Auchan-ban, én konkrétan üdvrivalgásban törtem ki! Viccesen nézhettem ki… Főként, hogy elég durva árban van…)

♥ Találkozó egy Kaliforniában élő barátnőmmel – Törpilla is velem tartott (ahogy ő fogalmazott), és nagyon élvezte a nagyok társalgását hallgatni, míg ő a kis táskájából elővett játékokkal játszott. Olyan büszke voltam rá!

♥ Szivárványszínű zöldségtál fehérbab hummusszal.

♥ Sikerült a fiúk szobáját teljesen végigszelektálnom és fantasztikus rendet csinálnom! Nem kis idő volt, de megérte 😉

♥ Nagymanó születésnapja alkalmából vadonatúj ágyat kapott: az összeszerelés óta minden nap boldogan fekszik az új ágyába – amit ráadásul ki is lehet húzni, hogy még valaki benne alhasson. Valódi főnyeremény!

♥ Nagymanó szülinapi bulija – sem a tortáról, sem a kilenc karamellás öntettel díszített csokis cupcake-ről nem készült fotó, mert ahhoz kicsit nagy volt a nyüzsgés. De szerintem nagyon finomak lettek. 🙂 Nagymanó nagyon örült a szuper ajándékoknak: világítható földgömbnek (bevallom én is!), Rumini és Charlie és az üveglift című könyveknek, új úszószemüvegnek. 😀

♥ Friss ágyneműbe belefeküdni és 9 órát aludni!!! (Mikor volt ilyen utoljára? Komolyan alig hittem el!)

♥ Leszedni az első ropogós paprikáinkat – zseniálisak lettek, ilyen finomat még nem ettem!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .