vas pill 98

♥ Élvezni a szebbnél szebb ajándékokat, amiket a Jézuska hozott.

♥ Például kimosni és felvenni a hópelyhes, gyönyörű pizsamát és a bárányszőrt utánzó puha köntöst, amit Férjtől kaptam.

♥ Fényképezni az új, fantasztikus fényképezőgépemmel (gépünkkel), elmosni a Hello Kitty-s konyhai eszközöket (igen, jól olvastad!), megenni a fűszeres magkeveréket.

♥ Kimosni a kis ruhákat, amiket Tökmag kapott a családtól, és kupacba rendezni a sokféle könyvet, ami a fa alatt volt (gyerekneveléstől Coelho-ig van benne minden!).

♥ Tökmagot édesebbnél édesebb ruhácskákba öltöztetni a különféle vendégségekre – nem tehetek róla, de ha egyszer olyan cuki bennük! ♥

♥ Barátnőkkel utókarácsonyi ajándékozás és beszélgetés, annak ellenére, hogy nagyon rohanósra sikeredett az összejövetel.

♥ Isteni szilveszteri malacsültet enni, melyet szokás szerint Férj anyukája készített el, és szokás szerint frenetikus volt!

♥ A desszertet én szolgáltattam, mely gesztenyés csokoládékrém volt, meghintve mutatós ezüst cukorkákkal. (A cukorka nagyon ínycsiklandóan nézett ki, de annál veszélyesebbnek bizonyult – végül mindannyian leszedtük a desszertről, nehogy a fogorvosnál kelljen kezdeni másodikán. A gyerekek bezzeg megküzdöttek vele! 😉 )

♥ Éjfélkor epres-grapefruitos mimóza koktéllal koccintani az új évre.

♥ Micsoda eredmény: sikerült fenn maradni éjfélig, sőt egyig, de utána totál kidőltem. Hiába, még mindig kelek minden éjjel kétszer szoptatni, így nem mondanám, hogy túl kipihent lennék!

♥ Újévi ebéd a családdal – idén megfogalmaztam, hogy miért is szeretem ezt a már hagyományossá vált programot. Van valami, amit várhatok elsején – amire készülhetek. (Idén egyébként juharszirupos sajttortát sütöttem desszertnek.) Ha nem lenne ez az ebéd, akkor biztosan a lehangoltság mocsarába süllyednék, mert ilyenkor mindig annyira sajnálom, hogy vége a karácsonynak, vége a szünetnek!

♥ A karácsonyi képeket rendezgetni online családi albumunkba – ilyenkor mindig ráeszmélek, hogy milyen gyorsan elmúlt december!

♥ Minden nap azon csodálkozni, hogy micsoda angyali ajándékot kaptunk Tökmag képében – hogy ez a kisbaba milyen jó! Milyen kis nyugodt, kiegyensúlyozott és jókedvű! Szóval csak ámulunk és bámulunk. 😀

Sütőtök krémlevest eszegetni (kb. háromszor – igen, képes vagyok rá, hogy még harmadszorra is megegyem, annyira szeretem!).

♥ Délután aludni fél órácskát, amíg Tökmag is aludt, a gyerekek pedig házon kívül voltak.

♥ Pedikűrösnél kényeztetni magam (végre!) – bónusz meglepiként pedig Férj elém sétált Tökmaggal a végén, így együtt jöhettünk haza a napsütésben.

♥ Gyerekekkel betlehemest játszani egyik idei ajándékukkal, a Playmobil Betlehemmel. Azt hiszem, hogy ezt az ajándékot leginkább saját magunknak vettük Férjjel a fa alá – szerelem volt az első látásra! Miután kiélvezték a gyerekek az összes űrhajót, kémjárművet és autópályát, azért ők is nagy örömmel játszottak a bibliai figurákkal. (Egy idő után ugyan különféle harci jelenetek alakultak ki, például egy római katona és egy ördög el akarta rabolni a kis Jézust meg a kincseket, de az angyalok megakadályozták – azért az alap történetet is eljátszottuk és elénekeltük.)

♥ Karácsonyi és téli fűszerezésű teák minden mennyiségben.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .