Ki ne szeretné a kellemes meglepetéseket? Én legalábbis imádom őket kitervelni és megvalósítani… Persze annak is örülök, ha valaki engem lep meg! 😉

Íme, megint 5 szuper eredeti ötlet, hogyan lepd meg szeretteidet.

1. Süss meglepetést rejtő tortát!

gender reveal cake

Az alábbi recept alapján elkészítheted szülinapra, névnapra vagy évfordulóra ezt a tortát, ami a célszemély kedvenc édességét vagy akár egy kis doboz ajándékot rejt!

Az ötletet eredetileg arra tervezték, hogy a születendő baba nemét jelölő rózsaszín vagy kék cukorkák potyogjanak ki a tortából felvágás után (Amerikában most nagy divat a baba nemét hírül adó parti, ahol hasonló meglepi-tortákat tálalnak föl).

Szerintem ezt az ötletet bármilyen édességgel vagy apró kis ajándékkal el (meg) lehet sütni! 😀

Ötlet forrása: bettycrocker.com

2.Készíts jókedvre hangoló füzetkét!

borítékos könyvecske

mombook9

Ha egy barátodnak vagy családtagodnak bátorításra, vigaszra, vagy egyszerűen egy kis extra adag szeretetre van szüksége, készíts neki kis üzeneteket tartalmazó kreatív füzetet!

Végy egy füzetet, vagy Te magad készítsd el szép kreatív papírból, és pici borítékok, színes papírkák, dekortapaszok, matricák, kivágott feliratok vagy akár betűnyomda segítségével üzenj neki. Jöhetnek bele idézetek, pozitív gondolatok, vele kapcsolatos szép emlékek, fotók, szóval bármi, amitől szerinted jókedvre derül! 🙂

Ötlet forrása: ohhellofriend.com

3. Üzenj aszfaltremekművel!

chalk-spray-2

Nagyon egyszerű, jópofa és rendkívül hatásos ötlet, hogy meglepj valakit, akit szeretsz!

Csupán annyi a dolgod, hogy beszerezd ezt a spray formában kapható aszfaltkrétát (vízzel könnyen lemosható, nem graffiti spray-re gondoltam!). Szerencsére már itthon is több helyen kapható, például itt, itt és itt.

Vágd ki nagy kartonpapírból az általad megálmodott sablon szöveget vagy rajzot, majd settenkedj kedvesed háza/munkahelye elé, és fújd az aszfaltra az üzeneted! (Akár a kocsija mellé, így tuti nem téveszti szem elől.)

Ötlet forrása: ohhappyday.com

4. Visszaszámlálás meglepetés borítékokkal a nagy napig!

borítékok

Akár már a nagy nap előtt meglepheted a célszemélyt valami különlegessel. Döntsd el, hogy hány nappal kezdődjön a szülinap, évforduló vagy akár esküvő előtt a visszaszámlálás.

Ezután készíts szép megszámozott borítékokat – minden napra egyet. A borítékokba pedig tégy valami egyszerű meglepetést. Például rejthet a boríték ajándék kupont, közös programjavaslatot, idézetet, versrészletet, apró ajándékot, mozijegyet, stb.

A borítékokat a falra vagy akár hűtő oldalára rögzítheted dekortapasszal, blue tac átmeneti ragaccsal vagy hűtő mágnessel.

Ötlet forrása: ohhappyday.com

5. Készíts virág boltívet a bejárati ajtaja elé!

Mi lehetne romantikusabb, dekoratívabb meglepetés egy a szeretett személy bejárati ajtaja elé készített virág boltívnél?! Az alábbi kis videóban meglátod, hogyan is készül.

Ötlet forrása: ohjoy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .