Nagy örömmel hirdetem meg a Napi Boldogság első nyereményjátékát!

 

Hogy miért?

Először is, mert ma van a szülinapom, és ebből az alkalomból gondoltam, hogy megleplek valami különlegessel, amitől még otthonosabbá válhat az otthonod. 🙂

nyeremenyjatek

Másodszor pedig, ennek a vászonból készült, homokkal töltött csodaszép ajtótámasznak egyszerűen nem tudtam ellenállni. 🙂 Egy pillanatra ugyan elcsábultam, hogy megtartom magamnak, de aztán mégsem tettem, úgyhogy most kisorsolom azok között*, akik válaszolnak ennek a bejegyzésnek az alján a következő kérdésre:

Szerinted mitől boldog egy otthon?

 

A válasz lehet csak egy mondat, vagy több is, minden hozzászólásnak nagyon örülök!

nyeremenyjatek2

Ööö, mondtam már, hogy mennyire tetszik ez a country stílusú, nagyon praktikus ajtótámasz?! 😉 Bevallom őszintén, hogy engem már kicsit a Valentin-nap szele is “megcsapott”, így próbáltam valami olyat választani, ami még a Valentin-napi dekorba is passzol…

A hozzászólások elküldésének határideje 2014. január 31. péntek, éjfél

nyeremenyjatek3

Nem, a kutyám nem a nyeremény része. Egyrészt mert 48 kg-t elég macera lenne postára adni, másrészt pedig azt mondta, hogy marad. (Ha mégis inkább a kutya kéne, akkor tájékoztatlak róla, hogy fotón jobb az illata, mint a valóságban. 🙂 )

Jó játékot mindenkinek!

A nyereményjáték szabályzata:

Személyenként csak egy hozzászólást veszek figyelembe a sorsoláskor. Csak az ehhez a bejegyzéshez érkezett hozzászólásokat tudom értékelni, e-mailen, más bejegyzésekben vagy egyéb fórumokon közzétett válaszok nem vehetnek részt a sorsolásban.

A hozzászólók közül egy szerencsés nyertest sorsolok a random.org segítségével, majd a nyertest február 1-2 között értesítem e-mailen (ezért kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed). A nyertes nevét  ugyanekkor teszem közzé ebben a bejegyzésben.

Amennyiben a nyertes két héten belül nem jelentkezik az ajándékért, fenntartom a jogot az újra sorsolásra. A nyereményt postán küldöm ki a szerencsés nyertesnek.

*A játékban csak magyarországi lakhellyel rendelkező olvasók vehetnek részt.

A NYEREMÉNYJÁTÉK 2014. JANUÁR 31-ÉN ÉJFÉLKOR LEZÁRULT!

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“Boldog otthon nyereményjáték!” - 22 hozzászólás

 1. Kedves Anni!

  Először is boldog születésnapot kívánok! 🙂
  A kérdésedre pedig azt a választ adnám, hogy szerintem akkor boldog az otthon, ha azok boldogok, akik lakják. Ha harmóniában élnek egymással és a környezetükkel. Plusz személyes véleményem még, hogy én akkor érzem legjobban magam egy lakásban, ha otthonosan van berendezve, és a falaknak is vidám színük van (kedvencem a citromsárga ^^)

  U.i.: Nagyon aranyos kutyusod van! 🙂

 2. Attól, hogy az üres házat szép lassan megtöltjük apró részletekkel, amiken mi dolgozunk, olyanná formáljuk, ami nekünk jó, emlékekkel, kényelemmel, fénnyel, vidámsággal, szeretettel… ahol egyszerűen csak JÓ lenni 🙂
  Boldog születésnapot 🙂

 3. Kedves Anni!

  Szerettettel kívánok nagyon boldog születésnapot!

  Számomra a boldog otthont tükrözi az alábbi idézet:

  “Ahol szeretünk, ott van az otthonunk- az otthon, melyet lábunk elhagyhat, de szívünk sohasem.”
  Holmes,Oliver

 4. Az én válaszom ez lenne:
  “Szerintem attól boldog egy otthon, hogy boldog ember vagy emberek élnek ott”

  Remélem férfiaknak is van esélyük a játékban 🙂

 5. Boldog szülinapot Anni! 🙂
  Nekem a mostani otthonom a legboldogabb! Egyrészt,mert imádok Sopronban élni,másrészt mert most van a tökéletes harmónia,szeretet,szerelem.Most és itt,ez fontos,És mert imádott kutyám és cicám is velünk van.

 6. A mi otthonunk attól boldog, hogy itt mindenki önmaga lehet! 🙂 Boldog emberek, boldog pillanatok, boldog otthon, boldog élet!

  Isten éltessen, Anni! 🙂

 7. Nagyon örülök, hogy már ennyien írtatok!! Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! Valóban nagyon jól sikerült ez a szülinap! 🙂

 8. Kedves Anni!

  A boldog otthont sokfèlekèppen tudom átèrezni.De legtalálóbb számomra a többi hozzászóláson tùl a Házi Áldás mondanivalója:
  “Hol hit ott szeretet,
  Hol szeretet ott bèke,
  Hol bèke ott áldás,
  Hol áldás ott Isten
  Hol Isten ott szüksèg nincsen.”

  Isten èltessen születèsnapod alkalmából!

 9. Attól boldog egy otthon, hogy a benne lakók jól érzik magukat benne és a valós életről szól. Azaz nem baj, ha néha nincs patika tisztaság és rend, nem baj ha nem felel meg a legújabb trendeknek, de érződik az élet és a szeretet.

 10. Hogy mitől boldog egy otthon? A nevetéstől, a friss sütemény illatától, a beszélgetésektől, a pislákoló gyertyáktól, az ölelésektől, a halk zenétől, a piros kockás terítőtől, a meséktől, az éjjeli csendtől… a szeretettől.

 11. Kedves Ani!

  A boldogság mindig önmagunkban keresendő.Az otthonom pedig nagyon boldog hisz magába keresi a boldogságot:az pedig Én vagyok és a Családom……
  Szeretettel….
  Nagyon Boldog Születésnapot !
  Juci

 12. Örülök, hogy ráleltem erre a csodás oldalra! 🙂
  És Boldogságos születésnapot Kívánok!

  Nekem ott van az otthonom, ahol a szeretteim vannak és a szerelmem. Megtöltjük vidámsággal, boldogsággal, apró személyes dolgokkal (egy csokor virág egy szép vázában, a karácsonyi lázas készülődés és dekoráció, egy frissen sült süti illata), Élettel. 🙂 Mindig szívesen megyek haza! Nekem ettől otthon az Otthon! 🙂

  Köszönöm, hogy leírhattam! 🙂

 13. Kedves Anni,

  nagyon boldog szülinapot kívánok!
  Milyen a boldog otthon szerintem? Békés, meghitt, és átjárja a szeretet. 🙂

  Moncsi

 14. Kedves Hozzászólók, kedves Résztvevők! Még egyszer köszönöm Nektek a sok-sok szülinapi köszöntést, és hogy ennyien válaszoltatok a kérdésemre. Mindegyik nagyon tetszett, érdekes volt olvasni sokszor ugyanazokat a gondolatokat, csak más megfogalmazásban.

  A NYEREMÉNYJÁTÉK NYERTESE PEDIG BERNI LETT! GRATULÁLOK! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*