Elérkezett a Napi Boldogság 6. születésnapja, melyről ünnepi bejegyzésemet itt olvashatod. 🙂

A szülinap alkalmából szeretnék valakit megajándékozni egy JOY Örömnaplóval, melyben a szerencsés nyertes dokumentálhatja az év apróbb s nagyobb örömeit, boldogságait!

Mint tudod, én már évek óta gyűjtögetem az apró vidám pillanatokat a VasárnaPillanatok bejegyzéssorozatomban, és gyakorlatban is látom azt, hogy milyen fontos része a hála az életünknek. Ezért javaslom mindenkinek a hálanapló írását, vagy ez esetben egy örömnaplóét. 🙂

Esmée Rotmans szivárványszínesen vidám naplója azoknak az életét könnyíti meg, akik nem tartanak egy üres füzetet elég inspirálónak örömeik, céljaik és esetleg kevésbé örömteli pillanataik megörökítéséhez.

A könyv különlegessége, hogy 1000 cuki matricát tartalmaz, melyek segítségével napi szinten rögzítheted, épp milyen hangulatban telt a reggeled, délelőttöd, délutánod, estéd és éjszakád. Persze, csak ha akarod. Hiszen a napló igényeidnek és egyéniségednek megfelelően vezethető.

Ha megfigyeled a hangulatodat, könnyebben értékelheted a jobb vagy nehezebb időszakaidat, és talán még azelőtt nyakon csípheted a problémákat, hogy azok elhatalmasodnának az életeden.

A könyv írása közben önmagunkra koncentrálhatunk, s mialatt napi feladatainkat s hosszabb távú terveinket rögzítjük, továbbá napi örömeinket számba vesszük, az önismeret rögös útján is ideális társ lehet ez a kreatív könyvecske.

A heti örömmutatók kitöltése után összegezheted a hangulatod hónapokra bontva, ugyanakkor a napló abban is segítséget nyújt, hogy jobban szervezett legyél, ugyanis heti tervezőkbe rendezheted céljaidat, feladataidat.

Nekem legeslegjobban az Öröm-tippek szekciók tetszenek a könyvben, ugyanis (nem meglepő módon) csupa olyan témát járnak körül, melyekről már én is számtalanszor írtam a blogon.

Ilyen például az élet élvezete, a tudatos jelenlét fontossága, a hangulati egyensúly megtalálása, az önbizalom növelése, a megfelelő motiváció céljaid eléréséhez vagy a hála elengedhetetlen mivolta életünkben.

Chilinek még mindig nagyon tetszik a könyv: 🙂

Ahhoz, hogy megnyerhesd az Örömnaplót, nem kell mást tenned, mint:

  1. Lájkold a Napi Boldogság Facebook oldalán a nyereményjátékról szóló bejegyzést.

  2. Oszd meg a nyereményjátékról szóló bejegyzést.

  3. Hozzászólásban írd meg, hogy mi volt számodra 2018 legörömtelibb pillanata!

Kiegészítés a blogot olvasó, de Facebook profillal nem rendelkező olvasók számára: amennyiben nem vagy regisztrálva Facebook-on, írd meg a bejegyzés végén itt a blogon hozzászólásban, hogy mi volt számodra 2018 legörömtelibb pillanata!

A nyereményjátékra 2019. január 29-én éjfélig várom a válaszokat!

A nyereményjáték szabályzata:

Személyenként csak egy hozzászólást veszek figyelembe a sorsoláskor. Csak az ehhez a bejegyzéshez érkezett hozzászólásokat, illetve a Facebookon közzétett kommenteket tudom értékelni, e-mailen, más bejegyzésekben vagy egyéb fórumokon közzétett válaszok nem vehetnek részt a sorsolásban.

A hozzászólók közül két szerencsés nyertest* sorsolok a random.org segítségével, majd a nyerteseket feburár 1-én értesítem e-mailen (ezért kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed!). A nyertes nevét ugyanekkor teszem közzé ebben a bejegyzésben és Facebookon!

Amennyiben a nyertes két héten belül nem jelentkezik az ajándékért, fenntartom a jogot az újra sorsolásra. A nyereményt postán küldöm ki a szerencsés nyertesnek.

*A játékban csak magyarországi postázási címmel rendelkező olvasók vehetnek részt.

“Születésnapi nyereményjáték: nyerj ÖRÖMNAPLÓT!” - 12 hozzászólás

  1. Szia Anni!

    Nekem a legboldogabb pillanat az volt amikor a barátommal Primostenben voltunk és fürödtünk abban a csodaszép tengerben.
    (meg azért akkor is boldog voltam amikor sikerült a kresz vizsgám ponthatárosan! :D)

    Szép napot mindenkinek!

  2. Eljutni Prágába egy nagy álmom volt. A napsütésben ülni egy padon a férjemmel a folyó partján, s közben Smetana Moldváját hallgatni- sosem felejtem el.

  3. 2018 évem volt a legcsodáltosbb megkérték a kezemet egy álomszép helyen egy álom pasi♥️♥️

  4. Kedves Anni! Köszönöm a lehetőséget. Nincs Facebook profilom. Az én legboldogabb pillanatom az volt, amikor túlélte apukám a combnyaktörést. Ez volt egy éven belül a második. Az elsőt simán vitte. A másodiknál két hétig küzdöttek azért, hogy itt maradjon. Amikor kikerült a kórházból az nagyon boldog érzés volt. Utána kezdődött a rehabilitáció. Együtt megcsináltuk. ÖlelésM

  5. Nyáron, hosszú évek természetes víz fóbiája után többször is fürödtem a Balatonban. És mennyire jó volt! 🙂

  6. A nyereményjáték lezárult, egy kis türelmet kérek, hamarosan közzé teszem a nyertes nevét! Szép napot kíván: Anni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .