Újabb év, újabb fogadalmak, újabb nagyszabású tervek. De tudod mit? Nem kell, hogy az ember belegebedjen a nagyra törő tervek hajszolásába, melyekkel a nagybetűs boldogságot keresgéli.

Hiszek benne, hogy a kevesebb néha több – egy-egy apró lépésnek igenis sokkal nagyobb jelentősége lehet, mint ahogy azt hinnéd.

Ezért gondoltam, hogy megosztom Veled ezt a kis Napi Boldogság naptárat, mely tele van olyan apró dolgokkal, melyek mind egy irányba visznek: hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyél.

Sok esetben talán banális, első pillantásra túl egyszerű apróságokat találsz benne, de ez nem is baj. A lényeg, hogy minden nap tégy valami olyat, ami örömmel tölt el.

Ez a kis naptár magában foglal egy csomó olyasmit, amire az emberek újévi fogadalmai épülnek, de vannak benne olyasmik is, amik tudományosan bizonyított, hogy boldogabbá tesznek.

Ha képes vagy ezt az egyszerű, globálisan boldogító kis kihívást végigcsinálni, nagy eséllyel menni fog az is, hogy beépítsd ezeket az apróságokat az év hátralevő részében is.

Mi lenne, ha egyre több napba iktatnád be ezután az egészséges étkezést? Vagy a szabadtéri tevékenységet? Vagy a testmozgást? A kedvességet magaddal és másokkal szemben?

Első lépésként nincs más dolgod, mint hogy lementsd és kinyomtasd ezt a kis naptárat, majd minden egyes nap végeztével egy elégedett pipát biggyessz minden egyes rubrikához. Pár nap után már alig fogod várni, hogy este elővedd a naptárad és belekerüljön a strigula!

Itt le tudod tölteni a naptárat pdf formátumban is!

Hajrá, boldog 2022-t kívánok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .