♥ Valentin-napra kilincsakasztókat tervezni, nyomtatni, majd már most kifüggeszteni a kilincsre, hogy Férjet meglepjem vele. ♥

♥ Csodálatos, fenomenális, lenyűgöző, briliáns születésnapi családi vacsora Férj szervezésében. A 13 fogásos hihetetlen műgonddal megtervezett vegán vacsorát több mint négy óra alatt fogyasztottuk el, és azt gondolom, hogy örök emlék marad az egész család számára! Emlékbe megkaptuk a menüsort, ami bekerült a születésnapi relikviáim közé. 🙂

♥ Illatos jácint az ablakomban.

♥ Gyönyörűen virágzó piros virág, amit tesómtól kaptam. Napról napra szebb!

♥ Látni, ahogyan Törpilla egyre ügyesebben tornázik az RG edzésén, amire bár nem mindig van kedve menni, de szinte kivétel nélkül jókedvűen távozunk a végén (én közben felhasználom az időt általában az írásra).

♥ A hét legrosszabb momentuma: mikor Indy majdnem elveszett, mert sajnos nem figyeltem oda, és nem csukódott be a kapu. A legnagyobb kő, ami leesett a múlt héten: a pillanat, mikor megpillantottam Indyt az utcán (nem kicsit forgalmas utcán), ahogyan jókedvűen baktatott a mező irányába, majd elégedetten jött oda hozzám, mikor hívtam, és egy perc töredéke alatt a csomagtartómban is volt. Micsoda megkönnyebbülés!!!

♥ Egy esős, borús reggelen Chiliben gyönyörködni, aki megint az ágyunkat szemelte ki egy kis relaxáció céljából.

♥ Duna-partra lebandukolni a gyerekekkel suli után és megnézni, milyen magasan van a víz (konkrétan elöntötte a fákat) – még egy csapat kacsa és hattyú is odajöttek hozzánk (majd menekültünk, ahogy bírtunk, mert annyira metszően hideg volt a szél, hogy képtelenség volt megmaradni a parton).

♥ Megerőltető jógázás után elégedetten pihenni „Ezt is megcsináltam!” felkiáltással.

♥ Pénteken izgatottan pakolni a hétvégi „kihívásra”: egy nagy szülinapi kalandra a barátnőimmel!

♥ Szombati meglepetésdömping: utazás Balatonalmádiba három barátnőm társaságában, ahol nem más fogadott zártkörű főzőcskézésre, mint maga Anita, a Veganeeta Home tulajdonosa! (Tudni kell, hogy a Veganeeta Home a kedvenc éttermem, csak sajnos elég ritkán jutok el egy kis falatozásra, hiszen elég messze van a fővárostól.)

♥ Végre személyesen is találkozni Anitával, akivel csak úgy teltek az órák – nagyon inspiráló volt vele beszélgetni főzőcske közben és után. Azt hiszem ezzel is egy kis álom vált valóra!

♥ Zöldfűszeres tofukrémet, mentás-citromfüves zöldborsókrémlevest, laskagombás-édesburgonyás curryt készíteni a csajokkal!

♥ Finom csokitortát eszegetni, de csak miután a boldog szülinapot éneklés és a gyertyafújás megvolt. 😀

♥ Kibontogatni a szülinapi ajándékaimat: egy nagyon különleges fotókönyvet, egy szuper gyönyörű termoszt és egy ötletes telefontokot. Nagyon tetszett az összes – egytől egyig! 🙂

♥ Éjszakába nyúlóan folytatni a csajokkal a trécselést – tulajdonképpen reggelig bírtuk volna, ha nem vagyunk olyan fáradtak…

♥ Helyette reggel folytattuk, rögtön ébredés után, majd egy Veganeeta reggeli közben még tovább…

♥ Fantasztikusan krémes latte macchiato és ízletes csicserirántotta reggelire, frissen facsart narancslével. Nyami!

♥ 24 óra elteltével hazaérkezni, és belevetni magam egy jó kis napsütéses sétába Indyvel és a kis családommal. ♥

♥ Este 9-kor elaludni a saját, kényelmes ágyacskámban és örülni, hogy ITTHON vagyok (csak egy éjszakát voltam távol? Komolyan?!).

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .