Micsoda örömökkel teli hét! ♥ Bevallom, kicsit tartottam a 40. születésnapomtól (gondolataimról, érzéseimről itt olvashatsz), de ezután a csodálatos ünnepi hét után ennél jobban nem is érezhetném magam a bőrömben! Jöjjenek akkor az elmúlt hét örömei:

♥ Hétfőn csomagnak örülni, mely anyukámtól jött. Nem bírtam vele szerdáig várni (lehet, hogy valami sürgős van benne?), így ki is bontottam, még a nagy nap előtt. Egy gyönyörű kis kézzel készített táblát tartalmazott, a hátulján ezzel az idézettel. Nagyon örültem neki! Szemmel láthatólag Chili cicának is tetszett… 😉

♥ Kedden is csomagnak örülni, kedves unokatestvéremtől kaptam ugyancsak születésnapi küldeményt, mely többek között egy saját kezűleg dekorált naplót rejtett! Nagyon meghatott, hogy ilyen sok munkával készült nekem ajándék, igazán boldoggá tett!

♥ Indy-vel hóesésben gyakorolni egy dog dancing kombinációt egy online kihívás keretében, talán ez volt az első kombináció, amit megtanítottam neki (láb alatt átbújás, pörgés, kerülés, kukucs és meghajlás), majd büszkén feltölteni a videót az online csoportba. 🙂

♥ Szerdán, azaz január 29-én elérkezett a rettegett (hahaha) nap: 40 éves lettem – azonban rögtön a felkelés után bebizonyosodott, hogy nincs mitől rettegni, sőt! Mondhatnám inkább, hogy ezek alapján várva várt napot is írhattam volna…

♥ 7 körül arra ébredni, hogy a gyerekek lent sürgölődnek a konyhában, hogy elkészítsék a reggeli kávémat, amit az ágyban kaptam meg. Nagyon finom volt!

♥ Végignézni, ahogyan zenei aláfestéssel mindhárom gyerek, illetve Férj bejött a szobába, mindegyikük kezében egy rózsacsokorral. Mindegyik gyerek annyi szál virágot hozott, amennyi idős, Férj pedig annyit, amennyi ideje együtt vagyunk. Csodák csodájára kijött a matek, és összesen 40 szál gyönyörű rózsa tulajdonosa lettem hirtelen!!! ♥♥♥♥

♥ Megkapni a gyerekek ajándékait, saját kezűleg készített rajzaikat. Kismanó egy tankot rajzolt, ami négy terepzöld szívet lőtt ki, Nagymanó pedig egy halloween-i 3D jelenetet álmodott meg, ami ugyancsak teljesen elbűvölt.

♥ Kibontani Férj 4 ajándékát, melyeket egyenként megszámozott. Az első csodaszép borítékban egy szerelmes levél volt, aminél szebbet szerintem senki nem kívánhat magának! ♥

♥ A második csomagból káprázatos fülbevaló és gyűrű került elő, amilyen szépet még soha nem kaptam (pedig minden ékszeremet nagyon szeretem, amit Férjtől kaptam eddig). ♥

♥ A harmadik borítékban egy csodás vacsora leírása szerepelt, melyre jövő héten együtt megyünk a családommal együtt. ♥

♥ A negyedik boríték pedig… a negyedik boríték tartalma legyen titok, melyre csak két hét múlva derül fény…! ♥

♥ Férj mellett ülni a kocsiban, míg ő meglepetés helyszínre szállított – izgalmas volt!

♥ Belépni a Home of Franziska ajtaján (még soha nem voltam itt, bár sokat hallottam róla), ahol a különteremben vártak a szüleim, testvérem és nagypapám!

♥ Az isteni vegán brunch-ot követően 4 kulturális program közül választani: úgy döntöttem, irány a Budai Vár! Szüleimmel és testvéremmel a Nemzeti Galéria állandó kiállítása felé vettük az irányt, ahol már ezer éve (gyakorlatilag középiskolás korom óta) nem voltam, akkor viszont aránylag gyakori vendége voltam a múzeumnak.

♥ Újra az épületben sétálgatni és megnézni a híres magyar festők remekeit, az impresszionistákkal zárva a sort.

♥ A teremőrök helytelenítő pillantásaitól kísérve szakadni a röhögéstől, de annyira, hogy a végére már fájt a hasizmom!

♥ Este Nagymanó gitározását hallgatni (mert egyszer említettem neki, hogy ezt szeretném elsősorban tőle szülinapomra).

♥ Befejezni a 30 napos jóga kihívásomat, melyről hamarosan mindenképp beszámolok! Nagyon emlékezetes élmény volt, azt kell hogy mondjam, hogy szuper döntés volt belevágni.

♥ A héten több ízben is pezsgővel koccintani a szülinapom alkalmából.

♥ Anyukámtól kapott szülinapi boldogság befőttet csodálni (nagymamám egy szép, régi, alma alakú befőttes üvegét használta föl a célra), majd minden este kibontani egy kis papírkát a 40 darab közül, amin születésnapi idézetek állnak! (A boldogság befőttről készült bejegyzésemet itt olvashatod.)

♥ Izgatottan várni a jövő hetet, hiszen akkor következik a második felvonás: a barátnőimtől egy titokzatos csomagot kaptam szülinapomra, melyben apró figyelmességek mellett egy szép üdvözlőlap volt, melyben meghívás állt egy hétvégi meglepetés programra! Nagyon várom már a jövő hétvégét!!!

♥ Szombaton végre szép időben piacozni Törpillával (azt hiszem, ez már túl szép is volt…), ahol anyukámmal és nagypapámmal is tudtam váltani pár szót. Bár elég későn értünk a piacra, így legalább nem voltak olyan sokan, és megvolt az a kellemes érzésem, hogy nem őrültként rohanva csaptam le a listámon szereplő dolgokra, hanem kényelmesen válogattam a maradék áru között.

♥ Nagyon-nagyon-nagyon büszkének lenni, hogy Nagymanó és Kismanó olyan szuperül szerepelt a Diákolimpia sakkversenyén. Főként Kismanó eredménye lepett meg, ugyanis 7 játszmából 5-öt megnyert!

♥ Kiküldeni (egy év szünet után) a Napi Boldogság első 2020-as hírlevelét. Te megkaptad már? Ha még nem iratkoztál föl a hírlevélre, akkor éppen itt az ideje! Ígérem, nem írok túl gyakran – ami azt illeti, talán ritkának is nevezhetném, viszont itt értesülhetsz az új bejegyzésekről, ha nem járnál errefelé rendszeresen.

♥ Aktívan izgalmas vasárnap: a gyerekeknek megígértük, hogy síleckére visszük őket Visegrádra! Mi is jókor tesszük mindezt, 15 fokban…  😀 Szerencsére az óra nem maradt el, még épp volt annyi hó a bébi pályán, hogy Törpilla részt vehetett élete első oktatásán, a fiúk pedig kicsit átismételhették az évekkel ezelőtt tanultakat (Te jó ég, 4 éve voltunk utoljára síelni!). Az időjárás ugyan nem nekünk kedvezett, mert irdatlan erős viharos szép fújt, ami néha szó szerint majdnem elvitt, így az enyhe idő ellenére a végére már odafagytam a padhoz, ahol Indyvel figyeltük a kis síelőket…

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .