♥ Igazán kellemes, ha a hét az ember szülinapjával kezdődik. 🙂 Velem ezen a héten pontosan ez történt, s ez már ok volt az örömre.

♥ Ennek örömére szülinapi zöld turmixot készítettem, melyből nem hiányozhatott a szokásos fodros kel és persze a matcha por sem. Fincsi!

♥ Szülinapom alkalmából kaptam egy-egy szép rajzot Kismanótól és Nagymanótól, Férj pedig vörös rózsacsokorral és egy gyönyörű, karkötőmre tehető kis charm-mal (dísszel) lepett meg. Úgy örültem a szép ajándékoknak!

♥ Megkerestem azt a képet, amin pontosan 5 évesen vagyok látható, ahogyan nagy lelkesen fújom el a gyertyákat a tortámon. Hihetetlen, hogy pont annyi voltam, mint most a Napi Boldogság!

♥ Bemenni Nagymanó sulijába, és megpillantani az osztály új ajtódekorációját. Gyönyörű és igazán kreatív! A tanítónéni által rajzolt, gyerekek által színezett madarak benépesítik a magokkal megpakolt madáretetőt.

♥ Végre-végre sikerült eljutnunk az IKEÁ-ba, hogy megvegyük Nagymanó íróasztalát. Már épp ideje volt. 🙂 Mivel a gyerekek dolgai egyre kevésbé férnek el, még bepréseltünk a kocsiba egy polcos szekrényt is, amit azonnal megtöltöttünk különféle társasjátékokkal és könyvekkel, amint Férj összeszerelte nekünk. Most olyan hangulatos és rendezett a fiúk szobája, éljen-éljen!

♥ Törpilla újra oviba jár, és a sírós kezdetet követően egész jó volt a folytatás: még azt is kifejtette, hogy milyen jó volt az oviban.

♥ Bár Nagymanó nem volt egész héten oviban, egyre jobban lett, s a hét végére meg is gyógyult. Hurrá!

♥ El sem hiszem: még mindig burjánzik az ajtó előtti cserébe elültetett koriander. Januárig még egyetlen növényem sem bírta (persze a fodros kelen kívül)! Pedig a koriander kifejezetten melegigényes…

♥ Pedikűr és egy szelet kávés vegán tortaszelet. Kiváló kombináció. 😉

♥ Szombaton a barátnőimmel végre elhúztunk az oly rég tervezett kis miniszünidőnkre, melynek a céljpontja Hollókő volt, és a non-stop pletyi parti vasárnapig tartott. 😀 Minden egyes barátnőkkel megvalósult ilyen program egy valódi álom: végre beszélgethetünk, amennyit csak akarunk!

♥ Kellemes meglepetés fogadott a szállodában, ugyanis igaz, hogy jeleztem, hogy vegán étkezést kérek, minden várakozásomat felülmúlta a hotel séfje, aki valódi ínyencségeket készített csak nekem. Ilyen gondos, kreatív, kigondolt és profi növényi alapú ételekkel még talán sehol nem kényeztettek, így úgy döntöttem, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom a Castellum Hotelt Hollókőn. Maga a szálloda is nagyon szép, a szobák is minden igényt kielégítettek, így minden adott volt, hogy jól érezzük magunkat.

♥ Este szakadni kezdett a hó, és vasárnap reggelre mindent hó borított. Sajnos arra már nem volt időnk, hogy sétára induljunk (pedig nagyon jó lett volna!), de legközelebb ezt biztosan pótoljuk. Ezúttal csak arra volt lehetőség, hogy az autóból nézzük a hóborította elsuhanó tájat.

♥ Barátnőkkel úgy nevetni, hogy majd kicsordult a könnyem is, és azon hezitálni, hogy ez vajon a kb. 5 korty pezsgőnek vagy a társaságnak köszönhető (vagy mindkettőnek?).

♥ Jobbnál jobb és szebbnél szebb ajándékokat kaptam a barátnőimtől, valódi ajándéközön fogadott – hajlamosak a túlzott ajándékvásárlásra, ha születésnapról van szó! Én a felével is bőven elégedett lettem volna, de azért nem mondom, hogy nem nézegettem még itthon hosszasan az ajándékhalmot. 😉

♥ Ez a hét nagyon fárasztó volt, de csodás élmények gazdagították – ma is nyugodt és hálás szívvel fekszem majd le, mert tudom, hogy sokkal többet nem kívánhatna az ember magának „szülihetére”.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .