♥ Múlt héten lett 6 éves a Napi Boldogság! 🙂 Ebből az alkalomból kicsit számba vettem, hogy 2018-ban mennyi minden történt velem, és meglepődtem én magam is, hogy milyen sűrű volt az év. Lehet kicsit gyakrabban kellene majd ilyet csinálnom. 😉

♥ A szülinapi nyereményjátékhoz Chili cica is arcát adta – a JOY Örömnaplóért még Te is indulhatsz a játékon 29-én éjfélig!!

♥ A blog szülinapja alkalmából különleges tortácskákat sütöttem, melyek nem egészen úgy sikerültek, ahogyan azt szerettem volna, de ez nem tartott vissza attól, hogy élvezzem a folyamatot – és a végén dokumentáljam a kalandos kísérletezést. 🙂

♥ Felém vágtázó Indy képe a mezőn. Egyszerűen nem lehet ezzel a kutyával betelni, azzal pedig végképp nem, mikor lelkesen rohan felém, mikor hívom!

♥ Indy 7 hónapos lett, s pont ezen a napon vettük át a fotóversenyen nyert díjunkat a polgármesteri hivatalban. A nagy találkozásra lázasan készültünk, Indy-t csodásan kifésültem, még a saját cipőmet is kitisztítottam (csak nem megyek díjat átvenni piszkos cipőben!).

Majd félútig kocsival mentünk és onnan úgy terveztem, hogy sétálunk kb. 10 percet, hogy Indy kicsit mozogjon (gondoltam maradjon is valami a hivatalból a látogatásunkat követően). Micsoda szarvashiba volt ez az ötlet, te jó ég! Mire a hivatalba értünk, tiszta sár lett a cipőm, és Indy szinte mindig csodásan tiszta szőre csatakos volt a járdán felcsapódó olvadó hótól. A hasán, a lábán is tiszta sár volt – sírni tudtam volna, mikor észrevettem. Főként, mikor kiderült, hogy a polgármester úr irodájába vagyunk hivatalosak…

Próbáltuk pár papírtörlő segítségével rendbehozni Indy-t, de elég gyenge próbálkozás volt… Végül Indiana barátságosan lelkes viselkedésével kiköszörülte a csorbát, és a közös fotókon sem volt feltűnő ez a szépséghiba. Mindenesetre nagyon jó kis lecke volt számomra ez a kis kaland. 😀

♥ Chili-vilit fotózgatni, majd ömlengeni magamban az elkészült fotók láttán. De tényleg, hogy lehet ennyire szép macskám?! 🙂

♥ Esténként okulni a Legyen Ön is Milliomos játékosainak válaszaiból és rácsodálkozni, hogy milyen keveset is tudok! (És rájönni, hogy kissé függő lettem – Férjtől meg is kaptam, hogy milyen nyugger stílust vettem föl!)

♥ Péntek esti vidulás a Thália Színházban a Bolha a fülbe című előadáson. Volt olyan pillanat, mikor fulladoztam a röhögéstől – de jól is esett!

♥ Végigaludni két éjszakát zsinórban. Hip-hip hurrá!

♥ Véget ért az alapfokú kutyaiskolai tanfolyam, melyet egy vizsgával zárt minden résztvevő. Igen sokat készültünk Indy-vel az eseményre, de az eredmény még engem is meglepett (asszem nagyon ráparáztam a dologra): 92%-os eredményt értünk el! Madarat lehetett volna velem fogatni, annyira boldog voltam! Talán ez volt számomra a hét legnagyobb öröme! Irány a középfokú tanfolyam!

♥ Vasárnap esti balett anyukámmal az Erkel Színházban: a Giselle-t még nem volt alkalmam megnézni, és fantasztikusan jó helyről, egészen közelről láthattuk a táncművészeket, ahogyan a balett történelem egyik legromantikusabb és legnehezebben koreografált előadását adták elő. Csodálatos volt!

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .