♥ Hétfőn vasárnapi maradékot újraértelmezve ebédelni: a nagy adag édesburgonyás-feketebabos curry-t most rizs helyett ázsiai tésztával tálaltam, és adtam hozzá némi wok zöldséget is.

♥ Kedden a szakadó hóban sétálni menni Indyvel, és együtt élvezni a csodás havas táj szépségét.

♥ Azon vidulni, ahogyan Chili pipiskedve belelép a teraszon hóba, majd egy idő után ugrálni kezdett benne, és bőszen turkálni… majd belepisilt, és elkaparta! 🙂

♥ Extra korán Törpilláért sietni az oviba, hogy még sötétedés előtt legyen egy óránk „havazni”. Befogtam magam a szánkó elé (Indy is segített!), és csak húztam, húztam… Olyan szép volt az utcánk, ahogyan belepte a hó!

♥ Szerdán a reggelt Indyvel a közeli mezőn kezdeni, ahol a szűz hóban gázoltunk mindketten – a nap szépen kisütött a séta közben. Csodálatosan hangulatos volt, csak azt sajnáltam, hogy egyedül mi ketten élvezhettük ezt a szépséget, a család többi tagja pedig oviban, iskolában, irodában sínylődik…

♥ Álom luxuskivitelben: végre sikerült megszereznem a híres Audrey Hepburn film felújított változatát, és Férjet is elcsábítottam, hogy megnézze velem. Ő nem igazán értékelte a film cselekményét és humorát, sőt, még a benne oly sokat szereplő vörös macskát sem, nekem viszont nagyon tetszett, és kifejezetten örültem neki, hogy egy még a filmben szereplő macskánál is szebbet simogathatok közben magam mellett a kanapén. ♥

♥ Chili mostanság szinte minden este mellém telepszik a kanapéra, és cukibbnál cukibb fejekkel, pozitúrákkal szórakoztat.

♥ Havas erdőkön át vezetni a lovardához Kismanóval, aki csodás havas tereplovagláson vehetett részt a héten. Még gigantikus jégcsapot is hozott nekem mutatóba! Nekem pedig volt egy kis időm olvasni az aktuális könyvemet, amíg vártam rá.

♥ Csokis-körtés banános-mandulatejes zabkása, kendermaggal megszórva.

♥ Csütörtökön venni pár ruhát a gyerekeknek a januári leárazáson, és gyorsan elintézni a bevásárlást. (Ami egyébként nem tartozik a kedvenc foglalatosságaim közé.)

♥ Örülni, hogy végre péntek és hogy végre eljutottam a pedikűröshöz, hip-hip hurrá!

♥ Fáradtan bezuhanni az ágyba és kb. három másodperc alatt álomba merülni.

♥ Szombaton egész napos ChiRunning (ChiFutás) tanfolyamon részt venni egyik legkedvesebb barátnőmmel. Nagyon tanulságos nap volt, erőt adott a folytatáshoz! A Chi futás egyébként egy olyan futótechnika, melynek célja az energiatakarékos, sérülésmentes futás. Magát a technikát Amerikában dolgozta ki Danny Dreyer, és erről könyvet is írt, mely magyarul is megjelent. Azonban ennek a futótechnikának (és gyaloglási technikának) az elsajátítása majdhogynem lehetetlen csupán könyv alapján, így döntöttem a tanfolyam mellett. Ha Te is szeretnél róla többet megtudni, látogass el a Fuss Jobban oldalra.

♥ Szombat este pár óra kettesben Férjjel. ♥

♥ Vasárnap reggeli kutyasuli, ami nagyon nagy kihívás volt a körülmények szempontjából (óriási víz, latyak és sár fogadott minket), és Indy is feladta a leckét, de ettől függetlenül mégis élveztem!

♥ Vasárnap délutáni vendégség barátainknál – mi és a gyerekek is nagyon jól éreztük magunkat szokás szerint, csak kár, hogy olyan gyorsan repült az idő!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .