♥ Újabb hét, mely úgy elrepült, mintha csupán egy-két napból állt volna. Nem unatkoztam 🙂 Na, de ez még mindig jobb, mintha unatkoztam volna! 😀

♥ Teljes erőbedobással kezdtem az itthoni tornába, ugyanis megérkezett Tracy Anderson Metamorphosis című DVD válogatása. A 4 DVD-ből álló program nem kevesebbet ígér, mint hogy tökéletesen formás testet érhet el a szenvedő delikvens. (Ha. Ha. Ha.) Az elején csodálkoztam, mikor az összefoglalóját hallgattam, hogy miként is lehet olyan hatékony ez a program. Kicsivel később már nem csodálkoztam. De mondjuk levegővételhez is alig jutottam… A tornaprogram első lépcsőjénél tartok, de még ezt a lépcsőt is hihetetlenül nehéz meglépnem. Jó kis kilátások! Mindenesetre optimista vagyok – szép lassan majd csak hozzáedződöm Tracy-hez! 😉

♥ Ezen a héten kicsivel több időm jutott a lábam tornáztatására, mint múlt héten – hip-hip hurrá!

♥ Dión veszekedő szajkók a madáretetőnkben. ♥

♥ Házi felfordított almatorta (olajmentes!), ami igazán jól sikerült.

♥ Mikor Férj hazajött kétnapos üzleti útjáról. De jó volt újra látni! Ilyenkor mindig hitetlenkedem, hogy miként is működhet egy távkapcsolat?! Persze minden megszokás kérdése – és én nagyon is hozzá vagyok szokva, hogy minden nap vele feküdjek és keljek!

♥ Anyukám által készített zöldséges quiche házi csemegeuborkával. Mmmm!

♥ Egy jó kis forró csokoládé házi mandulatejből. Nincs is jobb ennél!

♥ Talán mégis: rizstejjel készült tejeskávé, mikor dülöngélek az álmosságtól. Bevallom, maga a tény nem túl nagy öröm, hogy megint rákattantam a napi kétszeri kávázásra, de amikor megnyomom a kávégép gombját, és meghallom az ismerős hangot, majd érzem a csodás illatot, akkor… na akkor nehezen vagyok meggyőzhető, hogy hagyjam a kávét a fenébe!

♥ Kialvatlanságom egyik fő oka, hogy Törpilla rászokott, hogy átmasírozzon hozzánk olyan éjféltájt. Ennek folyományaként egész éjjel ott van egy mocorgó kis cukorbogyó közöttünk. Na, ez fárasztó. De minden más (a szuszogása, a puha kis keze és még sorolhatnám) annyira jó! Ettől függetlenül lassan rá kell vennem magam a “visszanevelésre”.

♥ Pénteki gitárlecke Nagymanóval. Komolyan lepadlóztam, mikor egy heti gyakorlás után előadta a Postás Pat főcímdalát (a tanár akkordkíséretével). Mennyire profi volt! Nagyon jól szórakoztam megint, és szokásomhoz híven rádöbbentem, hogy milyen jó kis hobbit találtam magamnak péntek délutánra, melynek a neve: aktív részvétel a fiad gitárleckéjén. Hát, én ezt a hobbit eddig nem ismertem, de nagyon jó!

♥ Óriás adag csokis smoothie, mert ahhoz fogható finomat sehol nem iszol, mint amit otthon készítesz: nem kell hozzá más, mint egy adag mandulatej (esetleg más növényi tej), érett banán, natúr kakaópor, 1-2 szem királydatolya és opcionálisan egy kis zabpehely + kendermag, de két utóbbi nélkül is isteni csokiturmixot készíthetsz.

♥ Végigaludt éjszaka – halleluja, legalább egy legyen a héten belőle!

♥ Vasárnap reggeli meglepetés hóesés: mindent de mindent fehér hó borított, a hó pedig csak esett, és esett… Olyan szép volt! Kár, hogy tudtam, csak átmeneti lesz ez az állapot. Viszont ennek tudatában már fél 9-kor kiszáguldottam a gyerekekkel “havazni”. 🙂

♥ Jó kis edzés: vontatni a gyerekeket a szánkón. Megvolt az idei első szánkózás…

♥ Kavicsokkal díszített hómacit készíteni Férjnek. ♥ A mancsába még kertben talált rózsabimbó is került. ♥

♥ Meglepetés terveket kovácsolni a jövő hétre. De mivel meglepetés, nem árulhatok el semmi többet! 😉

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“VasárnaPillanatok #255: Vasárnapi téli álomvilág” - 1 hozzászólás

  1. Továbbra is az egyik kedvencem a Vasárnapillanatok. Olyan élvezetes olvasni a vidám pillanatainak összefoglalóját (persze néha elképzelem azt, hogy milyen lehetett a hét a nettóban, a boldog pillanatok kivonása után)!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*