♥ Szezonnyitó családi összejövetel a Velencei-tónál: horgászás nagypapám bevett partszakaszán (ott kellett indítanunk Nagymanó kérésére, hogy még harapjanak a halak), ismerős madárcsicsergés a kertben, kilátogatás az Agárdi Pálinkafesztiválra.

♥ Karúszóban parádézó kislányok látványa (mélyvíz mellett fő a biztonság!).

♥ Hétfő délutáni nagy kaland: családilag elvonultunk hazahozni Chilit, az új családtagot. 🙂 Mindannyian nagyon izgultunk (de talán leginkább én?), s hihetetlen, de azóta már csodásan beilleszkedett a családba (még csak 10 napja, hogy itt van?!).

Chili maga a megtestesült tökély, s további vele kapcsolatos áradozásaimat ebben a bejegyzésemben olvashatod. 😀 (Bár most éjjel meg hajnalban nem sokat aludtam, de az már egy másik történet – lett egy negyedik gyerekem!)

♥ Házi vegán snickers szeletet készíteni Kristóf új könyvéből, a Kristóf lakomáiból. Nagggyon finom lett!

♥ Tavaszi tálat enni ebédre, melyben természetesen volt egy csomó spárga is, a nagy kedvencem! Imádom, mikor Törpilla azt mondja, hogy „párga”. A piacon is felmarkolt egy nagy csomaggal és azt mondta: „Úgy imádom a párgát, vegyünk!”. Persze, hogy vettünk. 😀

♥ Jógamatracomon trónoló, zavargászó Chili látványa.

♥ Amikor reggel zombi-üzemmódban benyomom a kávégépem gombját, és a zúgását csodás illat kíséri. Na, az egy elégedett pillanat!

♥ Állatorvosnál mintaszerűen viselkedő Chili cica, akire roppant büszke voltam. 😉

♥ Anyák napja az óvodában: minden évben elérzékenyülök ilyenkor – nemcsak a gyerekek produkciója és ajándékai láttán, hanem attól a ténytől is, hogy milyen sokat készülnek az óvónénik is erre az alkalomra, hogy igazán különleges legyen!

♥ Vakítóan pink smoothie anyák napjára: illett a gyönyörű rózsacsokromhoz. 🙂 A smoothie-ba csak gyümölcs került, és valami mennyei lett: banán, frissen facsart narancslé, fagyasztott eper és édes mangó került bele. Mmmmm!

♥ Elmenni futni, és kiszellőztetni a fejem.

♥ Szüleim és tesómék cicanéző látogatása: nagyon jól sikerült a rögtönzött kis vendégség, Chili cica is nagyon élvezte, hogy ő a sztár!

♥ Egyre több éjszakát tölt a szobájában alva Törpilla, néhány fondorlatomnak köszönhetően: hip-hip hurrá!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .