vaspill197

♥ Ezen a héten két barátnőm is meglátogatott itthon, nemcsak hogy beszélgessünk, hanem hogy kicsit segítsenek is nekem, mert a héten „gyengélkedtem”. (Jesszus, de fura ezt leírni, ez általában nem jellemző rám!) Mindkettőjük látogatása és gondoskodása megérintett és meghatott! ♥

♥ Turbó hivatalosan is birtokába vette új fekhelyét az előszobában, ugyanis beköszöntöttek az éjszakai mínuszok. Alig várja már este, hogy beengedjük az előszobába, majd elfoglalja helyét a nagy, pihepuha „fotelben”. Alig 10 perc múlva már hangosan horkol. 😀 Reggel, mikor jövök le, látom, hogy még mindig horkol, és szemmel láthatóan annyira mélyen alszik, hogy akár puskát is sütögethetnénk a füle mellett (mindig megjátsza magát, nehogy eszünkbe jusson kitoloncolni).

♥ Törpilla egyik reggel „letámadta” Turbót, aki örömmel fogadta kis barátnője kényeztetését. Asszem Turbónak ezek a legboldogabb pillanatok a héten… ♥

♥ A fodros keles energizáló smoothie mindig jól jön a karácsonyi készülődésben, vagy egy-egy nehéz napon. Akkor is, ha az ember siet, akkor is, ha nincs kedve semmit enni. Szóval a turmix igazi jolly joker!

♥ Annnnnyira szép az ajtódíszünk, amit Férj anyukája készített nekünk, meg is örökítettem. Igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz a bejárati ajtónak.

♥ Amikor Kismanó buzgón elkezdett rendet csinálni este a nappaliban, majd jó félórás tevékenykedés után jöttem rá, hogy arra számít, a Télapó látja serénykedését. 😀

♥ Amikor Kismanó egyik este hazajön, majd kitalálja, hogy ő márpedig most azonnal ki akarja tisztítani a csizmáját. Alig tudtam meggyőzni, hogy még egy hét van hátra Mikulásig. Végül kiegyezett egy gyors tisztítással. 🙂

♥ Ragyogóan szép napsütés – ez már önmagában jó hír a sok borongós nap után!

♥ További részeket megnézni D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal szériáiból – lassan megnézem az összes interjút. Függő lettem. 🙂 Jó kis esti kikapcsolódás közvetlenül lefekvés előtt.

♥ Még mindig a hatása alatt vagyok ezeknek a fantasztikus (nagyrészt) klasszikus hangszerelésű populáris számoknak. Ha akarsz tehetséget látni, akkor feltétlenül nézd meg a válogatásomat!

♥ A múlt heti lakásdíszítést ezen a héten már nem úszhattam meg, mert a gyerekek szó szerint követelték, hogy kerüljenek le a padlásról a díszek – így most teljes karácsonyi pompájában ragyog a lakás. Hihetetlen aranyosan és lelkesen díszítettek – öröm volt nézni!

♥ Volt szerencsém a Vegan Love híres vegán hamburgerező BBQ tofu steak burgeréhez, mely teljesen levett a lábamról. (Férjnek köszönhetően! ♥)

♥ Vasárnap reggeli alma-cékla-répa-édeskömény lé, melyet frissen centrifugáltam. Ezt a kis „koktélt” még a Télapó is megirigyelhetné! 🙂 Igazi immunerősítő bomba! (Márpedig erre a Mikulásnak biztosan szüksége van most.)

♥ Már két gyertya ég az adventi koszorún, melyek meggyújtását már nagyon várták a gyerekek. Minden idegszálukkal a Mikulás eljövetelére összpontosítanak, már rajzoltak neki, és vasárnap délután megsütöttük a szokásos kekszeket, melyből majd a Télapó is kap, ha felénk látogat. 😉

Szeretem a tényt, hogy ha gyerekeid vannak, akkor sem tudnád kivonni magad az ünnep varázsa alól, ha akarnád. (Sokszor az ember bizonyos gondok, szomorúság vagy problémák miatt képtelen a ráhangolódásra.) A gyerekek gondoskodnak róla, hogy ne feledkezz meg egyetlen ünnepi részletről sem – egyszerűen muszáj részt venned a csodában, ha másért nem, hogy őket boldognak lásd. ♥ Viszont ha őket boldognak látod, akkor önkéntlenül Te is az leszel. ♥

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .