vaspill151_2

♥ Áfonyás smoothie reggelire, pizsamában – ilyen az igazi kényeztetés! (Csak ne kéne utána elmosogatni a turmixgépet 😉 )

♥ Megnézni egy-két Gyilkos sorok sorozat részt, mely valamilyen megmagyarázhatatlan okból olyan jó érzéssel tölt el. (Még Poirot történetei vannak rám hasonló hatással.)

♥ Ezen a héten jó sok turmix készült, valamelyik reggelt például ezzel a klasszikus banános-fodros keles smoothie-val indítottam. A rózsákat Férj anyukájától kaptam, olyan szépek és illatosak! 🙂

♥ Elkezdeni a karácsonyi vásárlást – a listaírással is majdnem kész vagyok már!

♥ Igaz, hogy Magyarországon nem ünnepeljük a hálaadást, de ennek kapcsán azért megint sokat gondolkodtam a hála jelentőségéről az ember életében. Adj hálát minden nap azért, amid van – én ezt szinte minden nap megteszem. Számomra a legeslegfontosabbak a szeretteim ♥ De persze ezen kívül sok más „evidens” dologért is hálát adok, akár tudatosan (azaz magamat „figyelmeztetve” a tényre, hogy mennyien cserélnének velem), akár szívből jövően.

♥ Ezen a héten vettem a „fáradtságot” (értsd szorítottam kis időt arra), hogy megnézzem D. Tóth Kriszta „Elviszlek magammal” című sorozatának legújabb részét, melyben Hosszú Katinkával készített interjút. Nagyon tetszett! Egy lavinát indított el a dolog, azóta már számos interjún túl vagyok, és valódi megszállott lettem. 🙂 Eddigi kedvenceim (Katinkán kívül) a Pál Feri atya, Eszenyi Enikő, Szinetár Dóra és Kulka János interjúk voltak… Mind más és más okból kifolyólag.

♥ Karácsonyt idéző gyönyörű kelcsokor. „I’m Dreaming of a Kale Christmas…!”

♥ Advent első vasárnapján sajnos nem állt módomban kidíszíteni a lakást (ahogy az lenni szokott), de ami késik, nem múlik. 😉 Viszont szokás szerint gyönyörű koszorút kaptunk Férj anyukájától, melyet saját kezűleg készített.

♥ Végre sikerült megírnom egy bejegyzést, mely már régóta érlelődik bennem. Ismerkedj meg Ellával, aki – nem túlzás ezt állítani – megváltoztatta az én életem is. ♥

♥ Rátaláltam Jane Constance csodálatos előadására, melyben a Somewhere Over the Rainbow című számot adja elő. A mauritius-i, 16 éves, születésétől fogva vak lány fantasztikus hangjával a 2015-ös The Voice Kids műsorban kápráztatta el anno a francia nézőközönséget. Elképesztő a hangja! Gyönyörű feldolgozása egy kedvenc számomnak. ♥

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .