• Jól haladni a karácsonyi ajándéklistám összeállításával és beszerzésével! 🙂
  • Megérkezett a karácsonyra rendelt ruhám, és pont jó lett! Végre egy csinos ruha, ami még kényelmes is! Legutóbb – nem viccelek – kb. 10 éve sikerült hasonló ruhát vennem, már igazán ideje volt. (Hamarosan lesz róla fotó is! 😉 )
  • Novembert hóeséssel búcsúztatni. Este arra hazaérkezni, hogy Férj begyújtott a kandallóba (idén először). Gyönyörűen égett a tűz!
  • Vége a gimnáziumi nyílt napoknak, végre… örülök, hogy Nagymanó kicsit jobban megismerte a kiszemelt iskolákat, most már „csak” készülnie kell a felvételire. Jó, hogy meg tudjuk őszintén beszélni, kinek mi tetszett az adott suliban, és a közös megbeszélést követően állítjuk majd fel a sorrendet.
  • December első napján karácsonyi fotózásra menni – ahol nem várt fotós, ugyanis én magam voltam az személyesen. 😀 Életemben először vettem ki egy stúdiót, hogy képeket csináljak Indy-ről. Jó kis tanulópénz volt minden szempontból. Nem egyszerű egyszerre fényeket nézni, beállításokat keresni, és közben még a kutyát is fegyelmezni/motiválni. Totál elfáradtam a végére! Jó, hogy Férj a közelben dolgozik, így beugrott egy kicsit, és kattintott pár képet rólunk, hogy én se maradjak ki a buliból.
  • Kikészíteni mindenkinek az adventi naptárakat. Férj vászon naptárját néha csokival, néha üzenetekkel töltöm meg. Idén a csokikra esett a választásom. A fiúknak egy 24 csizmácskából álló füzér naptárba tettem minden napra egy-egy kedves üzenetet vagy esetleg valamilyen „kupont” (például popcornnal tévézés vagy hátmasszázs). Törpilla nagyon szeretett volna olyan naptárat, amiben játék van, s én rátaláltam egy olyanra, amiben gyurmák és gyurmához való kis eszközök vannak. Tökéletes választás, ugyanis imád gyurmázni. Minden nap nagy az öröm, mikor kinyitja az aktuális ablakot.
  • Születésnapi családi összejövetel testvéreméknél – szokás szerint nagyon jó volt a hangulat, no és sok finomságot ettünk. Többek között húgom saját készítésű sushijait! Nyammm!
  • Kidíszíteni a házat a hétvégén. Most már minden karácsonyi díszben pompázik, olyan hangulatos! Tegye fel a kezét, aki ugyancsak díszített a hétvégén!
  • Szombat este Dancing With The Stars döntőt nézni a gyerekekkel. Ismételten fantasztikusabbnál fantasztikusabbak voltak a produkciók, leesett az állam!
  • Advent első vasárnapján volt a Dog Dancing Országos Bajnokság, ahol FS0 kategóriában 3. helyezést értünk el Indy-vel! Iszonyatosan boldog voltam, hiszen erre egyáltalán nem számítottam!
  • Nagyon fárasztó nap volt, kiváltképp, mert a lábam még mindig nem tökéletes, de mégis hihetetlenül örömteli. Ez a siker újabb lökést ad ahhoz, hogy tovább folytassuk az edzéseinket Indy-vel, és 2024-ben még magasabb szintre emeljük a dog dancinget.
  • Este körülállni az adventi koszorút, melyet Férj anyukája készített nekünk. Az első gyertyát Nagymanó gyújtotta meg, s minden vasárnap a család más tagja kerül majd sorra. Elkezdődött a várakozás!

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .