• Befejeződött a hat alkalmas online dog dancing szeminárium, melynek folyamán sok új ismeretre és ismerősre tettem szert! A workshop lezárásaként mindenki feltöltött egy mini kűrt, amit közösen megnéztünk és elemeztünk. Nagyon inspiráló élmény volt!
  • Csokis-narancsos karácsonyi muffinokat sütöttem. Szokás szerint finomak lettek. 🙂
  • Egyik nap Kismanó itthon maradt velem, mert ő is köhögni kezdett – sajnos még én sem gyógyultam meg teljesen, meglepő módon nagyon sokáig elhúzódik ez a köhögés. Rávett, hogy nézzem meg vele kedvenc Marvel filmjét, amire amúgy baromira nem lett volna időm a rengeteg teendő közepette. Végül mégis úgy döntöttem, hogy megnézem, mert tudtam, hogy mennyire sokat jelent neki, hogy megmutathatja kedvenc szereplőit – végig magyarázott nekem a film alatt, olyan aranyos volt, abszolút megérte, hogy szakítottam erre a kis közös programra időt!
  • Befejeztem a karácsonyi bevásárlásokat (épp ideje volt!). Ebből kifolyólag kicsit megkönnyebbültem, kezdtem teljesen befeszülni a tennivaló listám hosszúsága miatt.
  • Egyik este gitár koncerten voltam Nagymanóval, csodás élmény volt, még soha nem voltam klasszikus gitár koncerten – a fiamat is valósággal elbűvölte, neki nyilván még többet jelentett, hogy testközelből egy ilyen professzionális előadót megnézhetett, hiszen ő „szakavatott” gitáros szemmel nézte az előadást.
  • A múlt hét az intenzív dog dancing gyakorlás jegyében telt (ami nem volt egyszerű a hideg és a köhögésem miatt), melynek eredményeképp sikerült befejezni és felvenni a kis karácsonyi kűrünket! Alig várom, hogy megoszthassam Veled is! 🙂
  • Voltam Törpilla balett bemutató óráján, ami szokás szerint teljesen lenyűgözött. Mindig meglep, hogy mennyit ügyesedik egyik félévről a másikra, és mindig megjegyzem magamban, hogy mennyire jó, hogy jár balettozni, mert hihetetlenül jó hatással van a mozgására, a tartására, és a kitartására is!
  • Több saját tervezésű ajándékot is befejeztem a héten, de többet nem mondhatok most róluk. 😀 Kíváncsi vagyok, milyen lesz a fogadtatásuk! 🙂
  • Voltam Indy-vel kutyakozmetikában, ahol ezúttal meg is fürdették. Csodaszép pihepuha macikám lett! Milyen kár, hogy a pihepuha macika ezt nem értékeli – az első adandó alkalommal meghempergett a sárban a kertben, a fejét és a nyakát is jól beledörzsölve a földbe… 🙁 Nem igazán lelkesedik érte, hogy ilyen finom illata lett… Brühühüüü!
  • Voltunk mozizni a gyerekekkel a hétvégén (erre nagyon ritkán adódik alkalmunk), a Kívánság című Disney mesefilmet néztük meg – Törpilla kívánságára. A fiúk nem lelkesedtek ennyire, de azért csak végignézték ők is valahogy. 😀
  • Vasárnap nálunk volt egyik legjobb barátnőm a lányaival – szuper volt megint találkozni, s egy jót beszélgetni. A gyerekek pedig egyre jobban elvannak egyedül, már nem is kellett igazán foglalkozni velük. Jó kis lezárása volt ez a múlt hétnek.
  • Vasárnap este meggyújtottuk a harmadik gyertyát is. Szinte hihetetlen, de egy hét múlva karácsony! (Juhéjj és jáááááj!)

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .