élvezd a pillanatot

Ezt a képet John Blanding, a Boston Globe fotósa készítette a Black Mass filmbemutatóján. Miután a képet megosztották a Twitteren, bejárta a világot, és óriási érdeklődésre tett szert.

Vajon miért különleges a fotó? Te észreveszed?

A képen első ránézésre semmi más nem látható, mint a Johnny Depp filmsztárt rajongva ünneplő tömeg.

Ha viszont jobban megnézed, találsz egy „kakukktojást”. 🙂

Ez pedig nem más, mint egy szemüveges, ősz hajú idős hölgy, aki mosolyogva adja át magát a pillanatnak.

Ő az egyetlen, aki nem kattogtat vagy videóz, mint egy eszelős. Elégedetten élvezi a látványt, és eszében sincs megörökíteni a boldog pillanatot.

Ez a fotó számomra nagyon sokatmondó, valósággal rajongok érte. Persze felmerült bennem, hogy a feledékeny néni talán otthon felejtette a telefonját, de aztán elhessegetem ezt a gondolatot, mert akkor biztosan nem nézne ilyen elégedettséggel. 😀

Én is hajlamos vagyok rá, hogy minden egyes pillanatot meg akarjak örökíteni, ami különleges. Sokszor ez pont attól tart vissza, hogy tökéletesen át tudjam magam adni az élménynek.

Rájöttem, hogy számomra ez (néha már kényszeresen – bevallom) a csodás momentumok megőrzésének és „kimerevítésének” módja. Így olyan érzésem van, hogy „elkaptam” a pillanatot, és soha nem múlik el. Pedig ez csupán illúzió!

Te is hajlamos vagy mindent „rögzíteni” az okostelefonodon?

Forrás: huffingtonpost.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .