vas pill 122

♥ Áfonyás jégkockákat készíteni, és a nagy melegben jeges-gyümölcsös vizet kortyolgatni (a végén pedig elmajszolgatni az áfonyaszemeket).

♥ Levendulacsokrokat szárítani (nagyon kreatívan megoldva) a konyhaszekrényünk bortartóján (a borokat nem itt tartjuk, mert ahhoz meleg van!)

♥ Muskátlikkal beültetni a virágládáimat az ablakban. Végre, végre, végre! Egy olyan projekt, melyet kb. egy hónapja halogatok. Már-már „depis” voltam a gazzal telenőtt, szétszáradt terrakotta cserepek látványától. De mindenképp roppant frusztrált. És most vége a szenvedéseimnek! Juhéjj! Gyönyörűek a muskátlik. Turbó is „besegített”. Azonnal leheveredett a gyöngyvászonra, amit azért terítettünk a földre, hogy dolgozni tudjak rajta. Szóval végigasszisztálta az ültetést 😉

♥ Ropogós, pirosan mosolygós cseresznye! Mmmmm!

♥ Futni, tornázni, egyre jobban formában lenni (persze azért fényévekre az eredeti formámtól, de legalább pozitív irányú a változás!).

♥ Férjnek Apák napjára ajándékon törni a fejem, végül pedig elkészíteni a nagy művet: kartonból A és P betűket vágtam ki, majd az egyiket pink, a másikat türkiz szatén szalaggal vontam be. Ezután fotó készült a fiúkról az A betűkkel, Tökmagról pedig a P betűvel (jól megrágcsálta). Végül hármas fotókeretbe került a három kép, melyen gyönyörűen olvasható lett az „APA” felirat.

♥ Férj tesójával shoppingolni menni, míg Férj Tökmagra vigyázott (a fiúk a nagyszülőknél voltak). Szuperül sikerült ez a kis program! Eszembe jutott, hogy már 11 éve ismerem, de még soha nem töltöttem vele ennyi időt kettesben. Ruhát sem vásároltam még férfi társaságban Férjen kívül – ami egyébként nagyon szórakoztató volt (azért nem csinálok belőle rendszert! 😉 ). Nagyon jól éreztem magam, és rendkívül értékeltem, hogy eljött velem, az otthonról néha napján kimozduló „kismamával”. Ha lenne „Sógorok napja”, akkor neki tuti küldenék képeslapot! 😀 (Remélem, ezt nem olvassa, mert akkor még azt hiszi, hogy mindez csak bók, de nem!!)

♥ Gyerekekkel Férjet vasárnap az egyik kedvenc Edda számukra ébreszteni, közös énekléssel. Végre egyszer jókedvűen kelt fel 8-kor, és a keretezett fotóknak is nagyon örült. ♥

♥ Gyönyörű rózsacsokor, melyet 7. házassági évfordulónkra kaptam Férjtől. ♥

♥ Az év leghosszabb nappalát sikerült tartalmasan eltöltenünk. Az apák napi köszöntés után megmutattuk a gyerekeknek az esküvői videónkat. Nagyon tetszett nekik! Viccesebbnél viccesebb kérdésekkel halmoztak el. 😉

♥ Ezután Férjjel kettesben ebédelni, míg a nagyszülők vigyáztak a gyerekekre. Végiglátogattuk esküvőnk helyszíneit a csodásan szikrázó napsütésben. Nosztalgiával és boldog emlékekkel gondoltuk vissza a mi nagy napunkra, és igazán romantikusra sikerült a sétánk.

♥ Barátnőmmel és gyerkőceivel összefutni a játszótéren, ahová nagy bátran három gyerekkel mentem egyedül (kocsival, mert egy távoli játszótérre mentünk). Szerencsére jól viselkedtek, így nem volt olyan vészes mindhármukra egyszerre figyelni.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .