vaspill 68

10 éve szerelmesnek lenni, és viszont szeretve lenni. Ezt a héten semmi nem übereli! ♥

Kettesben töltött kétnapos mini szünidő wellnesszel, isteni vacsikkal, pihenéssel, arcmasszázzsal, sok-sok beszélgetéssel, élő zongorazenével, (jelképes) koccintással, napozással, olvasgatással, vízi tornával és persze blog írással 🙂

♥ Gyereknap az oviban – bevallom őszintén, most a gyerekek öröme az enyémet bőven fölülmúlta, mivel a meleg, a sok ember és a kevés kényelmes ülőhely kiütéssel győzött. De a kedvükért azért tartottam a frontot – és megérte!

♥ Kismanót figyelni a teraszon, ahogyan minden idegszálával koncentrálva focilabdát pattogtat, és azt mondja: „Anya, erősködöm! Apa is így szokta karatén, ugye?”

♥ Finom spárgás-fetás-baconös tésztát főzni, hideg mentás őszibarack krémlevest készíteni (legjobb!), majd falatozni.

♥ Eper, málna és cseresznye – még, még, még!!!

♥ Végigszenvedni a 45 perc tornát, és nyugodtan konstatálni, hogy én megteszem, ami tőlem telik, hogy kondiban tartsam magamat (magunkat).

♥ A teraszt és a kinti bútorokat Kismanóval együtt takarítani és lemosni, még akkor is, ha néha kifutottam volna a világból, mert annyival lassabban ment vele a folyamat.

♥ Teraszon száradó friss ruhák illata

♥ Múlt hétről maradt bazsarózsák a vázában – talán ők az utolsók idén?!

Epres-habos viktoriánus torta, melyet idén is elkészítettem – szerintem az utolsó adag eperből. Idén is észbontó volt, akárcsak tavaly. 😉

♥ VasárnaPillanatokat írni, miközben Tökmag kirúgja a „ház” oldalát.

♥ Végül de nem utolsósorban: megjavították a számítógépünket! Juhéjj! Igaz, hogy még nem minden stimmel rajta, de annyira azért működik, hogy blogbejegyzéseket tudjak rajta készíteni. 😀

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .